FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Două cazuri de COVID-19 la România U21 » Pe cine a convocat de urgență Florin Bratu

FOTO: frf.ro
FOTO: frf.ro

Articol de - Publicat sambata, 13 noiembrie 2021 14:06 / Actualizat sambata, 13 noiembrie 2021 14:10

România U21 se pregătește pentru amicalul cu Italia, programat pe 16 noiembrie, de la 18:30.

Azi, trei jucători au părăsit cantonamentul formației lui Florin Bratu. FRF anunță că întreaga delegație a fost testată PCR, iar doi „tricolori” au fost testați pozitivi.

Două cazuri de COVID-19 la România U21

Cei doi jucători sunt, din informațiile Gazetei Sporturilor, confirmate de surse din cadrul FRF, Andres Dumitrescu (Sepsi) și Alexandru Georgescu (Farul). Cei doi sunt asimptomatici și azi vor părăsi cantoamentul de la Buftea, informează FRF.

În plus, Vladimir Screciu, fundașul de la CS Universitatea Craiova, va pleca și al, acuzând probleme medicale, fiind diagnosticat cu lumbago, o durere de spate.

În locul lor, Florin Bratu a convocat doi fundași. Pe Rareș Ispas (21 de ani), de la Sepsi, și Marco Ehmann (21 de ani), de la Dinamo.

În urma testării RT-PCR COVID-19 efectuate ieri de întreaga delegație, testare necesară pentru deplasarea în Italia, doi jucători, colegi de cameră, au fost depistați pozitivi. Anterior acestui test, cei doi au avut câte două rezultate negative, un test RT-PCR în urmă cu o săptămână și unul antigen rapid la intrarea în cantonament. Jucătorii sunt asimptomatici, au fost izolați și vor părăsi  cantonamentul de la Centrul Național de Fotbal de la Buftea astăzi.

 

De asemenea, Vladimir Screciu a acuzat probleme de sănătate și va pleca și el la echipa de club pentru a se recupera. Staff-ul medical al naționalei U21 a considerat că fotbalistul de la CS Universitatea Craiova nu va putea fi recuperat în timp util până la meciul cu Italia, programat marți. Având în vedere simptomatologia prezentată, Screciu are un diagnostic prezumtiv de lumbago în puseu acut.

Pentru a completa lotul, selecționerul Florin Bratu a trimis azi convocările pentru doi jucători: Rareș Ispas de la Sepsi OSK și Marco Ehmann de la Dinamo București. Aceștia urmează să se testeze RT-PCR și vor veni în cantonament după aflarea rezultatului 
– comunicat FRF

VIDEO Imagini de la Vaduz, înainte de Liechtenstein - România

Citește și: 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
7dikice
7dikice  •  13 Noiembrie 2021, 16:41

Alo, Stoikiza k Bratu e planton…. Tricolorii, EI, este vaccinati sau sunt anti Vaxeri? Cum sa te mai infectezi dupa o experienta cu pandemia… asta arata ca e o problema cu IQ si EI, tricolorii astia daca au *** de ce mai reprezinta? Hai cu altii care au potential si pot fi modelati…

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează