FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Cristi Balaj, atac DEVASTATOR la Răzvan Burleanu: „Nu e federația ta, nu ai moștenit-o de la părinții tăi! Să fie clar, scriu la UEFA”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 decembrie 2019 10:38

Nu doar Gică Hagi ar fi fost sărit din schemă de FRF pentru tragerea la sorți a grupelor EURO 2020, ci și Cristi Balaj, președintele Agenției Naționale Antidoping. 

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

Fostul arbitru a răbufnit duminică seara, la TV Telekom Sport, nemulțumit că pe adresa lui n-a sosit nicio invitație din partea Federației Române de Fotbal. 

„De fiecare dată când FRF a avut un eveniment, un curs, un seminar, şi au venit antrenori sau oameni din lumea fotbalului şi au solicitat ajutorul, am răspuns prezent fără nicio problemă.  

Chiar dacă Cristi Balaj l-a votat pe Lupescu când a fost preşedinte la AJF, trebuie să sprijin tot ce înseamnă sportul românesc, tot ce înseamnă România. 

(...) Intenţionat nu m-au invitat. Dacă votez un preşedinte de ţară şi iese celălalt, nu înseamnă că trebuie să părăsesc România. Nu e nici federaţia ta, nu ai construit-o tu, nu ai câştigat-o sau ai moştenit-o de la părinţii tăi. Sunt dezamăgit de modul cum ne tratează. Să fie clar, o să scriu la UEFA”, a spus Balaj, conform sursei citate. 

PRESA DIN TURCIA: „FRF A REFUZAT SĂ-L INVITE PE HAGI” 

Cotidianul turc Fanatik susține că „FRF a refuzat să-l invite pe Gheorghe Hagi din cauza conflictului pe care îl are cu legendarul fotbalist român”.

„Scandal! Hagi nu a fost invitat la tragere!", anunță Fanatik. „Federația română l-a refuzat pe Gheorghe Hagi la show-ul pentru Euro 2020. În timp ce alte țări au avut invitați, FRF nu l-a sunat pe Hagi din cauza conflictului cu marea legendă, chiar dacă era gazda ceremoniei”.

Jurnalul de la Istanbul adaugă: „La mijloc ar fi Academia lui Hagi. Faptul că Federația nu ar fi oferit suficient sprijin școlii de fotbal a lui Hagi a declanșat probleme între cele două părți. Întrebarea este dacă Hagi și forul român ar putea ajunge la un compromis”. Detalii, AICI!

Vezi și: 

FRF, prima reacție despre absența lui Gică Hagi de la tragerea la sorți pentru EURO 2020: „Eu tot cred că e o gafă a cuiva”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
maccsero
maccsero  •  05 Decembrie 2019, 18:34

În 2022 Burleanu nu mai candidează la FRF. O să fie ministru în guvernul Ioha... pardon, Orban.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  02 Decembrie 2019, 18:13
Postat de dany779 pe 02 Decembrie 2019, 18:07

cere sprijin politic CRISTI altfel nu ai nici o sansa,sunt foarte bine pusi acolo cu toti .feminin si futsal ii tine acolo si fac ce vor.numai in maramures sunt peste 30 echipe de futsal

Pai asta e viitorul in Eomania. Fotbalul femininity si mai ales futsal

dany779
dany779  •  02 Decembrie 2019, 18:07

cere sprijin politic CRISTI altfel nu ai nici o sansa,sunt foarte bine pusi acolo cu toti .feminin si futsal ii tine acolo si fac ce vor.numai in maramures sunt peste 30 echipe de futsal

Vezi toate comentariile (35)
Comentează