FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Dan Petrescu, concluzii neiertătoare privind naționala: „O luăm în jos, nu în sus! Nu înseamă nimic că am ajuns în urna a doua”

Dan Petrescu +14   FOTO
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 noiembrie 2020 08:38 / Actualizat sambata, 21 noiembrie 2020 09:53

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a rămas cu un gust amar după meciul naționalei din Irlanda de Nord, încheiat 1-1.

 „Bursucul” își exprimă dezamăgirea cu privire la jocul prestat de „tricolori” în ultimele partide și nici măcar avansarea în urna a doua valorică pentru preliminariile Mondialului nu îl entuziasmează prea mult.

„Doar tineretul și CFR au avut rezultate. Naționala mare dezamăgește din nou. Fotbalul românesc avea nevoie de un rezultat bun. Dar la echipa mare trebuie să schimbăm ceva, o luăm în jos, nu în sus! Dacă joci în Irlanda de Nord, trebuie să câștigi. Dar nu văd nimic pozitiv, rezultate foarte slabe. 

Nu înseamnă nimic pentru mine că ajungi în urna a 2-a valorică dacă termini tot pe 3 sau 4. Ca să te califici trebuie să fii primul, sau locul 2 cu nu știu câte puncte și să mergi la baraj” a afirmat Dan Petrescu, la ultima conferință de presă susținută. 

Dan Petrescu: „Nu mai avem scuze, au trecut prea mulți ani”

Dacă nu ne calificăm, ce mai zicem? Ce am pregătit? Nu mai avem scuze, au trecut prea mulți ani și ne ducem rău de tot dacă nu ne calificăm. Dacă nu era meciul cu Norvegia câștigat la masa verde, noi nu băteam pe nimeni într-o grupă accesibilă. Eșecul cu Islanda a fost un rezultat foarte rău pentru fotbalul românesc.
- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

FOTO Imagini spectaculoase din Irlanda de Nord - România 1-1

+10 FOTO

VIDEO Dumitru Dragomir, după remiza din Irlanda de Nord: „O rușine de meci! Păream speriați de bombe”

Citește și alte știri despre naționala României:

Un 2020 sumbru pentru selecționerul Mirel Rădoi » Mai rău a stat doar Daum!

Ciprian Tătărușanu la națională, un deceniu în șapte pași » O colecție de amintiri amestecate în sânul unei reprezentative mofturoase, împrietenită cu eșecurile în lanț

Comentariu de Dan Udrea » „Tătă” să nu mai pozeze fals! De ce a mirat și a dezgustat modalitatea prin care Ciprian a pus capăt carierei la națională

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
mehighms
mehighms  •  22 Noiembrie 2020, 07:39
Postat de remarque pe 21 Noiembrie 2020, 13:32

Macar Petrescu are autoritatea si capacitatea de a exprima o opinie avizata si pertinenta. Are dreptate. Romania a dus populismul si in fotbal.

plangaciosul.

talpaiadului
talpaiadului  •  22 Noiembrie 2020, 04:40

"Nu înseamnă nimic pentru mine că ajungi în urna a 2-a valorică dacă termini tot pe 3 sau 4." Asta e adevarul gol-golut.

remarque
remarque  •  21 Noiembrie 2020, 13:32

Macar Petrescu are autoritatea si capacitatea de a exprima o opinie avizata si pertinenta. Are dreptate. Romania a dus populismul si in fotbal.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează