FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCARE

Dan Udrea îl face praf pe Daum: "Naționala a ajuns bătaia lui de joc"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 mai 2017 09:33

Christoph Daum a anunțat jucătorii convocați pentru meciurile cu Polonia și Chile, iar Budescu și Keșeru, cei mai în formă jucători români, nu au lotul. Jucătorul Astrei nu este nici măcar pe lista adițională, acolo unde este însă Claudiu Keșeru.

Decizia selecționerului a născut un val de critici, mai ales că a convocat jucători care nu au marcat mai deloc în 2017. (Vezi aici detalii)

Jurnalistul Gazetei, Dan Udrea, a fost virulent la adresa lui Daum:

"Keșeru și Budescu nu sunt în lotul de 26 de jucători pentru meciurile cu Polonia și Chile!!!!

Cei doi au produs împreună, pe parcursul acestui sezon, în care echipele lor au jucat inclusiv PRIMĂVARA EUROPA LEAGUE, peste 60 (ȘAIZECI) DE GOLURI!

Din păcate, echipa națională a ajuns bătaia de joc a unui antrenor care încasează aproape 1.000.000 de EURO BRUT pe an! Trist!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
bumerang
bumerang  •  21 Mai 2017, 01:26

Voi, cei de la GSP, cine e Dan Udrea? Dacă scrieți si voi opinii, scrieți-le pe ale unora care au făcut ceva in viața lor, daca se poate la echipa națională. Și să nu îmi spuneți să caut pe net, ca nu mă interesează. Urmăresc nationala de 20 de ani si nu am auzit numele lui. CINE E DAN UDREA???? Fratele Elenei?

gabiprossi
gabiprossi  •  20 Mai 2017, 17:18

Cel putin doua le da Budescu! Daca a reusit sa inscrie din parcarea stadionului, va reusi s-o faca si din afara lotului!!!! Asta, doar asa, sa crape daum si burleanu de ciuda!!!

gabiprossi
gabiprossi  •  20 Mai 2017, 17:15

Sper ca acest tragator de elita... pe narici, sa incaseze de la echipa Poloniei cel putin cinci goluri, avand in vedere ca va marca cel mult... sase!?!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează