FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFLICT

Dănuț Lupu, ultimatum pentru Prunea: „Să-și retragă declarațiile, altfel îmi amintesc cum îi băga scrisori în buzunare lui Platini”

Dănuț Lupu
Dănuț Lupu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 14:58 / Actualizat miercuri, 24 noiembrie 2021 15:14

Dănuț Lupu (54 de ani), fost jucător la Dinamo și Rapid, a oferit cea mai recentă lovitură în războiul public pe care-l are cu Florin Prunea (53).

Deranjat de ultimele declarații făcute de Florin Prunea, care a spus despre Lupu că a avut probleme cu pușcăria și că este „tonomatul lui Burleanu și al lui Stoichiță”, Dănuț l-a avertizat pe fostul portar să-și retragă afirmațiile. Altfel, amenință indirect că va face dezvăluiri despre acțiuni îndoielnice pe care Florin Prunea le-ar fi comis.

Atac violent din Generația de Aur, la mormântul lui Prodan: „Burleanu e precum Ceaușescu! Domnule Dâncu, luați-l înapoi pe nenorocitul ăsta!”
ATAC
Atac violent din Generația de Aur, la mormântul lui Prodan: „Burleanu e precum Ceaușescu! Domnule Dâncu, luați-l înapoi pe nenorocitul ăsta!”

Dănuț Lupu: „Prunea să-și retragă declarațiile, altfel îmi aduc aminte de scrisorile pe care i le băga lui Platini prin buzunare”

„Pe așa-zisul meu coleg de cameră l-a deranjat că i-am spus ceea ce a făcut. El zice că am fost colegi, eu nu-mi aduc aminte! Și n-am fost eu coleg cu el, ci el cu mine. Nu înțeleg declarația pe care a făcut-o. L-aș ruga să să-și retragă declarațiile, altfel mi-aș aduce eu aminte de niște scrisori pe care i le băgau lui Platini (n.r. - Michel, ex-președinte UEFA) prin buzunare, îmi aduc aminte de mai multe și nu cred că-i convine. 

Eu nu vreau să mă cert cu Florin, nu mă cert cu nimeni. Dacă-mi spun părerea și îl deranjează, e OK. Și el dă declarații. Pe mine nu m-a deranjat când făcea pe milogul la Negoiță să-i dea și lui bani să meargă în cantonament? 

Că Florin are o problemă cu Răzvan Burleanu, nu înseamnă că toată Generația de Aur trebuie să aibă ceva cu el. Ce a avut Burleanu cu Hagi? Uite, l-a chemat și i-a propus să fie antrenor la națională. Dacă Burleanu avea ceva cu Hagi, câștiga vreodată Viitorul campionatul?”, a spus Lupu la emisiunea „Liga DigiSport”. 

Ce declarase Florin Prunea despre Dănuț Lupu

Voi știți ce fotbalist a fost Lupu ăsta? Mi-a fost și coleg de cameră. El a avut calități fizice mai bune decât Hagi. Nu era mare diferența față de Hagi… el a avut fuleul ăla. 

A avut alte probleme, cu pușcăria, cu boala lui că e cleptoman. Lupu este tonomatul lui Burleanu și al lui Stoichiță. Ăștia când îi bagă fisa începe cu aceeași placă. El are ce are cu toți, nu doar cu mine. 

Frustrarea lui e că de când s-a lăsat de fotbal, omul ăsta n-a făcut nimic în viața lui. Ce să învețe copiii ăia de la el? Eu dacă aș fi părinte nu mi-aș duce copilul să îl antreneze Lupu. Să fure, ce să învețe?! 

Eu când mă întâlnescu cu el, mă pupă. E sănătos la cap?! Dar când se întâmplă ceva, începe cu Hagi, Lupescu…

- Florin Prunea, pentru ProSport

Mai multe știri de actualitate: 

Fanii celor de la FCSB au trimis oferta de cumpărare a clubului: „Aşteptăm contul în care să trimitem banii”

Răzvan Burleanu, prima reacție după întâlnirea cu Răzvan Lucescu » Ce le-a zis jurnaliștilor greci

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
chronic_6_0
chronic_6_0  •  25 Noiembrie 2021, 10:45

imi place cand se acuza 2 caractere cel putin dubioase

pickhammer
pickhammer  •  24 Noiembrie 2021, 16:52

Cel mai mare adevar este ca Lupu chiar nu a facut absolut nimic in viata lui dupa ce s-a retras din fotbal si acum a vazut ca este mult mai profitabil sa vii cu periuta decat sa te iei la tranta!Mare om,pana si dinamovistii lui erau la un pas ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează