FOTBAL  »  NATIONALA  »  DEZVĂLUIRE

GSP LIVE. Dezvăluiri de dopaj din interiorul echipei naționale: „Era un jucător de la Steaua, cu punguțele, cu Neubert. Pompiliu Popescu poate spune mai multe”

Fostul fundaș al Stelei admite existența unei discuții despre dopaj la echipa națională
Fostul fundaș al Stelei admite existența unei discuții despre dopaj la echipa națională

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2020 10:37 / Actualizat vineri, 31 iulie 2020 14:47

Valeriu Răchită (50 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Fostul fundaș al Stelei admite existența unei discuții despre dopaj la echipa națională, în perioada în care i-a fost secund lui Victor Pițurcă.

Valeriu Răchită a deschis subiectul dopajului în momentul în care rememora cantonamentele epuizante de la Forban. 

„Dacă noi făceam ce fac copiii ăștia acum, mai rezistam la Forban? Nu ne scuipam ficații pe pantele alea? Pițurcă ne trezea la 7:00, iar la 7:25 eram pe pante. Unii nu veneau la micul dejun, de la ora 09:00. Se duceau în camera și dormeau până la 11. Dar cantonamentele alea ne ajutau. Acum se face mai mult în venă, doping. Știi că e așa! Milan avea peste un milion de euro în anii 90 pentru medicamentație și cercetare în acest domeniu. Tot ce primeau anul acesta, anul viitor era doping. Apoi se pregăteau să găsească altceva”, a povesit Răchită la GSP Live. 

Răchită: „Am auzit o discuție despre un jucător de la Steaua”

Costin Ștucan, moderatorul emisiunii GSP Live, i-a pus o întrebare frontală lui Vivi Răchită: „Cât timp ai lucrat la echipa națională, ai cunoscut vreun jucător sau ai auzit discuție avută de selecționer cu vreun jucător în care i-a spus că se înțeapă în venă?”. Fostul secund al naționalei nu a evitat răspunsul.

„Am auzit o astfel de discuție, despre un jucător de la Steaua. Dar nu am participat la ea. Era vorba despre un jucător venit de la Steaua, cu acele punguțe, cu Neubert. Nu am participat la acea discuție, aveam altă treabă. Pompiliu Popescu poate spune mai multe, el discuta cu ei, ce ai luat la echipa de club, ce o să-ți dau eu. El era cel care decidea, cu acordul echipei”
- Valeriu Răchită

Citește și alte știri despre echipa națională: 

UEFA a anunțat data de start a turneului final european U19 din România » Cele 4 stadioane pe care se va juca

VIDEO // EXCLUSIV Mirel, ai fost pe fază? Sergiu Hanca vrea la națională: „Vin și pe jos! Aș da 200% în fiecare meci”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
steaua_1947
steaua_1947  •  31 Iulie 2020, 19:24

E vorba de Fotbal Club FC Fcsb SA Leordeni

qxq_uno
qxq_uno  •  31 Iulie 2020, 17:10

Daca cei de la Petrolul nu il baga in seama, trebuie sa apara cumva pe prima pagina...... Asa a facut mereu, orice pentru a "reveni" in centrul atentiei..... Poate in cadrul clubului stelistii foloseau ceva in perioada aia, nu stiu. Dar imi e greu sa cred ca era atat de simplu sa se intampla si la nationala, sub ochii celorlalti jucatori, mai ales ca printre ei se aflau si jucatori de la echipele cu care Steaua se batea la campionat....

1618597915124142
Alexandru Chis  •  31 Iulie 2020, 17:00

Material tendentios! Se vorbeste... "la gura a doua", un fel de... am auzit... eu nu am participat... dar doctorul Pompiliu poate spune mai multe... Acesta nu este im material veridic! Cat despre caracterul lui Rachita, mai intrebati prin Ploiesti!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează