FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Două cazuri de COVID-19 la naționala de fotbal feminin! S-a anulat deplasarea în Croația

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2020 12:02 / Actualizat duminica, 29 noiembrie 2020 12:16

Naționala de fotbal feminin a României nu a mai făcut deplasarea în Croația, pentru partida programată pe 1 decembrie, deoarece au fost depistate două cazuri de infectare cu COVID-19.

După ce, la testarea UEFA, o jucătoare și un membru al staff-ului tehnic au ieșit pozitivi cu COVID-19, naționala feminină nu a mai mers în Croația în această dimineață. Aceasta a fost a treia testare din actuala acțiune a lotului României. În plus, întreaga delegație a efectuat testarea rapidă la intrarea în cantonamenul de la Mogoșoaia, conform FRF.ro.

Federația Română de Fotbal a solicitat UEFA reprogramarea partidei cu naționala Croației din 1 decembrie, un răspuns în acest sens urmând a fi comunicat ulterior. Cele două persoane au fost trimise în izolare, separat de restul echipei, iar DSP va deschide o anchetă epidemiologică.

VIDEO Cum arata programul de lucru al unei echipe de fotbal feminin

Citește mai multe știri din fotbal:

DINAMO. Cosmin Contra, un nou atac la Pablo Cortacero: „Ruptura e totală. Cum a respectat el clubul dacă sunt atâtea familii care trăiesc de pe o zi pe alta?”

Răzvan Lucescu și Al Hilal au cucerit Cupa Arabiei Saudite! Victorie în finala cu Al Nasr

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează