FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Dumitru Dragomir anunță următorul selecționer al României: „Federația l-a ales”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021 12:17 / Actualizat vineri, 26 noiembrie 2021 12:50

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, susține că Adrian Mutu (42) este alesul Federației Române de Fotbal pentru postul de selecționer al primei reprezentative, deși „Briliantul” a declarat joi că „nu m-a întrebat nimeni de națională”.

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a purtat o discuție de câteva ore cu Gică Hagi, încercând să-l convingă să preia rolul de selecționer. Refuzat, a mers la Salonic, unde a discutat cu fostul selecționer Răzvan Lucescu. Cum antrenorul de la PAOK nu s-a declarat dispus să părăsească echipa elenă, FRF s-a reorientat și ar fi ales viitorul selecționer. 

Este vorba despre Adrian Mutu, conform spuselor lui Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF. 

Mutu, discurs sincer despre națională: „Să ne dăm seama de valoarea echipei și să nu mai avem așa mari pretenții” » Ce spune despre postul de selecționer
ROMÂNIA
Mutu, discurs sincer despre națională: „Să ne dăm seama de valoarea echipei și să nu mai avem așa mari pretenții” » Ce spune despre postul de selecționer

Dumitru Dragomir: „FRF l-a ales pe Adrian Mutu”

Întrebat la Pro X dacă are informații despre viitorul selecționer, Dragomir a spus: „Adrian Mutu. Rezervă, Edi Iordănescu. Dar Federația l-a ales deja pe Mutu”. 

Adrian Mutu este liber de contract de aproape două luni. Pe 4 octombrie, a demisionat de la cârma FCU Craiova, echipă alături de care a câștigat doar 3 dintre cele 12 meciuri jucate.

Înainte de aventura de la Craiova, Mutu a antrenat reprezentativa U21 a României pentru 7 meciuri. Bilanțul? 3 victorii, 3 egaluri și un eșec, locul 3 în grupa A de la Campionatul European U21 din 2021.

Dumitru Dragomir anunță următorul selecționer al României: „Federația l-a ales”
Adrian Mutu, la FCU Craiova

Ce spune Adrian Mutu despre postul de selecționer

Joi, întrebat despre situația băncii tehnice a naționalei, „Briliantul” s-a declarat măgulit de faptul că numele său este menționat pe lista posibililor viitori selecționeri.

„Văd și eu și îmi face plăcere să fiu pe această listă, între atâția antrenori buni ai noștri. Deocamdată nu m-a întrebat nimeni și nici nu cred că o va face. În afara de ce citesc în ziare, eu sunt puțin informat, văd contactele pe care cei din Federație le au cu alți antrenori și în rest, în ceea ce mă privește pe mine, nimic.

Cred că a fost o mișcare bună a FRF, am aceeași părere, Hagi ar trebui să fie antrenorul echipei naționale în acest moment”, a spus Mutu emisiunea la „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

DEZBATEREA ZILEI » Cine va fi noul antrenor al echipei naționale?

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Mutu se ia de jucătorii naționalei: „Cu Islanda nu era dificil” + „Rădoi s-a grăbit!”

Mesaj pentru FRF: „Am vorbit cu Boloni și vrea la națională!” » Salariul dorit pentru a accepta postul de selecționer

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (54)
zorrozabal
zorrozabal  •  27 Noiembrie 2021, 14:27
Postat de cuviosul_pafnutie pe 26 Noiembrie 2021, 17:15

Iar se impaca Becali cu Prodanca! Dar Mutu,oricum era„baiat bun”!Cand era la U21, era sa compromita calificarea-cand a infectat jumatate din lot -convocand„marfa”lui Becali(deja infectati cu COVID)!Si are in minte patzania lui Contra- care nu l-a crezut pe Becali- cand martzafoiul i-a zis in direct(la GIGI SPORT1):„Vrei sa-*** arat ca te schimb”?Si... l-a schimbat!

Vrajeala...a la Mitica!Edy este numit inca de cand„finu Mirel”a zis ca nu mai vrea!D-aia au regizat si„cearta”aia-cica nu va fi„omul”lui GG la nationala!

dodo001
dodo001  •  27 Noiembrie 2021, 13:48
Postat de traian_v pe 26 Noiembrie 2021, 15:45

N-am inteles... 25 mii pe luna inseamna 300 mii pe an. Neamtului ala de acum cativa ani, Daum, ii dadeau mai mult. Eu nu pot sa uit sau sa iert cand Boloni a plecat la Lisabona lasand nationala Romaniei (aici nu vreau sa dezbat etnia lui si afinitatile maghiare, a fost unul din cei mai mari fotbalisti ai Romaniei). Dar cred ca trebuie si autoritate in vestiarul acela - nu sa se traga jucatorii de curea cu de-alde Radoi sau Mutu. Deci Boloni ar fi solutia.

Pai cat castiga FRF daca Nationala se califica? Minim 5 milioane. La acesti bani iti permiti sa achiti o clauza de 300.000 de euro si sa dai un salariu bun. Ai sanse mai mari sa te califici si sa iei jackpot-ul, decat daca dai un salariu de 250.000 si iei tineret-speranțe. Daca e posibil sa faca totul pentru Dan Petrescu ar fi bine sa il faca, acum, nu se stie peste doi ani unde ca fi Dan si atunci va fi cam imposibil de adus. Daca e o șansă acum, acum trebuie fructificată. Dacă nu va fi Dan, atunci să fie Edy Iordanescu. E oricum mai titrat ca Mutu.

dodo001
dodo001  •  27 Noiembrie 2021, 13:39

Edi Iordanescu ar fi varianta ideala

Vezi toate comentariile (54)
Comentează