FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

VIDEO // EXCLUSIV Dumitru Dragomir a reacționat după interviul lui Mircea Sandu din Gazeta Sporturilor: „Destul de blând”

Mircea Sandu
Mircea Sandu

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2022 12:46 / Actualizat luni, 31 octombrie 2022 13:09

Dumitru Dragomir a vorbit la GSP Live despre interviul amplu acordat de Mircea Sandu Gazetei Sporturilor.

Fostul șef de la LPF consideră că Mircea Sandu a fost „destul de blând”, apoi l-a lăudat pe fostul președinte al Federației Române de Fotbal.

Mircea Sandu, dezvăluiri despre influența granzilor: „Steaua și Dinamo anilor '80 făceau dezastru! Nea Imi nu se băga, Lucescu făcea tot”
INTERVIU EXCLUSIV
Mircea Sandu, dezvăluiri despre influența granzilor: „Steaua și Dinamo anilor '80 făceau dezastru! Nea Imi nu se băga, Lucescu făcea tot”

VIDEO. Dumitru Dragomir: „Mircea Sandu a fost destul de blând”

„Mirea Sandu a fost destul de bând, cu toate că s-a legat de selecționer (n.r. - Edi Iodănescu), de taică-su (n.r. - Anghel Iordănescu), dar destul blând. 

Mircea Sandu a fost un colos, mai ales că noi am fost criticați de toți. El a fost cel mai tare președinte de Federație din istoria țării. Îmi pare rău că e bolnav, se chinuie de 13-14 ani cu un cancer”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP Live.

VIDEO. Mircea Sandu, interviu pentru GSP: „Îmi permit să-l acuz pe Puiu că l-a pus pe Edi selecționer”

- Cu naționala credeți că se poate mai jos decât unde am căzut? 
- Aoleu! Una e să cazi de pe un cal frumos, alta e să cazi de pe măgăreața pe care am avut-o acum, cu grupa asta de Liga Națiunilor. Este inadmisibil! Și să nu pleci tu, ca selecționer? Eu sunt prieten cu Puiu Iordănescu, dar nu se poate așa ceva! Cu Puiu am discutat după meciul cu Armenia, din 2004, scor 1-1, și i-am zis "Băi, gata!". Și-a dat demisia! Eu admir continuitatea și o vreau. Totuși, băi frate, haideți să punem foarte clar în pagină! De ce pe Boloni l-ai refuzat și pe Edi îl accepți? Fac abstracție de personaje sau de nume, vorbesc în principiu, de ce p-ăla îl refuzi și p-ăsta îl accepți?!

- Pare că aveți o explicație! 
- Mă oprește lumea și mă tot întreabă: „Băi, în sufrageria lui Oprea s-a decis și selecționerul?!”. I-auzi ce mă întreabă pe mine lumea! Nu știu, chiar nu știu.

- Puiu Iordănescu are așa mare influență? 
- Da! Prin prietenii pe care îi are. Are influență mare. A avut la nivel de Guvern prietenii foarte bune. A fost prieten foarte bun cu George Maior (n.r. directorul SRI între 2006 și 2015). Dar eu îmi permit să-l acuz pe Puiu că l-a pus pe Edi antrenor la echipa națională... Sau Maior sau... Trebuie să te orientezi spre cel care are ceva în spatele lui, după părerea mea. La echipa națională, cât am fost eu președinte au fost trei, patru antrenori. Pițurcă în vreo trei mandate, a fost Iordănescu în două mandate, care au însumat 10-11 ani. Loți a fost într-o perioadă scurtă, însă din cauza lui.

Citește și:

Mircea Sandu voia grațierea unui condamnat din Dosarul Transferurilor: „Băi președinte, ai bun-simț și dă-i drumul din închisoare!”

Mircea Sandu, dezvăluiri despre influența granzilor: „Steaua și Dinamo anilor '80 făceau dezastru! Nea Imi nu se băga, Lucescu făcea tot”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close