FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Echipa națională de tineret, încurajată înainte de Campionatul European U21: „Suntem mai buni ca Olanda și îmi asum ce spun”

România U21
România U21

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2021 11:21 / Actualizat duminica, 14 februarie 2021 11:22

Mihai Stoichiță (66 de ani), directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a vorbit despre pregătirile făcute de Adrian Mutu (42 de ani), selecționerul echipei naționale U21, pentru turneul final al Campionatului European de tineret.

Echipa națională de tineret a României este calificată pentru a doua oară consecutiv la Campionatul European, unde va întâlni Germania, Ungaria și Țările de Jos. Selecționata pregătită de Adrian Mutu face parte din grupa A și va evolua în toate meciurile pe Bozsik Arena din Budapesta, stadion ce va fi inaugurat cu meciul România - Țările de Jos.

Mihai Stoichiță: „Suntem mai buni ca Olanda și îmi asum ce spun”

„Eu cred că nu vom pierde niciun meci la U21 în Ungaria (n.r. Campionatul European de tineret din 2021). Să rețineți ce spun. Jucăm cu Olanda (n.r. Țările de Jos), Ungaria și Germania. Aici avem o cumpănă, cu Germania, jucăm și la echipa mare cu ei. Sper ca noi să avem o zi bună și una proastă. 

Adrian Mutu e pregătit pentru U21, știe să adapteze echipa pentru adversar. Am participat și eu la studiile făcute de staff-ul echipei naționale. Toate meciurile sunt clar deslușite, au făcut analize peste analize și știu exact ce reprezintă fiecare echipă în parte. Eu cred că suntem mai buni ca Olanda și îmi asum ce spun. Sunt convins că echipa noastra națională va putea să facă față și să învingă Olanda” a declarat Mihai Stoichiță la DigiSport Matinal.

Și Mutu e pregătit pentru U21, știe să adapteze echipa pentru adversar. Am participat și eu la studiile făcute de staff-ul echipei naționale. Toate meciurile sunt clar deslușite, au făcut analize peste analize și știu exact ce reprezintă fiecare echipă în parte. Eu cred că voi suntem mai buni ca Olanda și îmi asum ce spun. Sunt convins că echipa noastra națională va putea să facă față și să învingă Olanda

Mihai Stoichiță, director tehnic FRF

VIDEO. Ce jucători a remarcat Mihai Stoichiță: „Sper să ne aducă pe un loc de podium la Europeanul de juniori”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Gabi Balint, membru de onoare în programul „Națiunea Stelistă”: „Nu este un proiect copiat după DDB”

Cum a ajuns Adrian Niță la FCSB. Hagi l-a refuzat! + De ce n-au putut să-l ia nici Dinamo, nici Craiova, deşi ambele l-au dorit

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
2484506671578145
Valeriu Anghel  •  14 Februarie 2021, 18:49

Imbatranesti urat si slugarnicia fata de un presedinte capusa este lamentabila.La prima vedere pari un om educat(am spus pari,pina apuci sa injuri) ,dar cred ca tii prea largi deschise buzunarele catre impresari si le faci jocurile . Habar nu am ce te recomanda a fi in Comisiile tehnice ale federatiei .Cu voi doi la conducere niciodata nu a fost nationala mai jos si mai jalnica .

ali.bec
ali.bec  •  14 Februarie 2021, 14:37

***, in ce forma îți asumi? Faci 3 flicflacuri și 10 flotări dacă pierdem? Sau o demisie, ceva? Și pe ce te bazezi? Ca nici măcar MM (vom ajunge ca Ajax) și nici Prințul (joc cam ca Cruyff) n-au avut tupeul sa afirme ca suntem “mai buni”.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

150183420091445
Lucian Iulian Sopeanu  •  14 Februarie 2021, 13:39

Parca în Ro se iese la pensie la 65 de ani. Pe tine angajatorul (FRF-Burleanu) te tine în continuare în functie, pt înaltele performante, pe care le a avut fotbalul romanesc! Măcar ai bunul simt sa taci din gura!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează