FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII EURO

Edi Iordănescu pune piciorul în prag: „Toți jucătorii să înțeleagă un lucru!”

Edi Iordănescu, selecționer România // foto: Raed Krishan, GSP
Edi Iordănescu, selecționer România // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de - Publicat duminica, 19 martie 2023 12:51 / Actualizat duminica, 19 martie 2023 13:05

Edi Iordănescu (44 de ani), selecționerul României, i-a avertizat pe tricolori înainte de începutul campaniei de calificare la EURO 2024 că „nu mai există toleranță pentru nimeni”.

Naționala României se pregătește pentru preliminariile EURO 2024, pe care le va începe cu un meci împotriva Andorrei, programat pe 25 martie, în deplasare.

Cu 6 zile înaintea primului meci, selecționerul Edi Iordănescu a acordat un interviu televiziunii Federației, în care i-a avertizat pe fotbaliști că nu-i va tolera pe cei care nu sunt complet concentrați la obiectivele naționalei.

Edi Iordănescu, tranșant în cazul neconvocării lui Ianis Hagi: „Mă simt nevoit să intervin”
CONVOCĂRI
Edi Iordănescu, tranșant în cazul neconvocării lui Ianis Hagi: „Mă simt nevoit să intervin”

Edi Iordănescu vine cu un mesaj ferm: „Nu mai am răbdare cu nimeni!”

„Toți trebuie să înțeleagă un lucru. A trecut perioada în care ne permiteam să ne mai alintăm, să ne răsfățăm, să venim cu jumătăți de măsură, să ne gândim că merge și cu puțin efort sau cu puțină muncă.

Acum e perioada când eu sun adunarea, e perioada în care toți trebuie să dăm mai mult. E perioada în care nu mai există 99 la sută, există doar sută la sută. E perioada în care eu nu mai am timp să mângâi pe nimeni, nu mai pot să am răbdare cu nimeni.

Cine vine trebuie să dea totul. Nu mai există toleranță pentru nimeni. Există totul sau nimic pentru echipa națională”, a precizat selecționerul.

Edi Iordănescu, despre grupa de calificare la EURO: „Toți adversarii ne pot crea probleme”

Antrenorul naționalei României a vorbit și despre viitoarele adversare din preliminarii. România face parte din grupa I, alături de Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra. 

„Din păcate, doar două locuri duc la Euro, acolo trebuie să fim. Este obiectivul nostru. Elveția pare favorită pe hârtie, are atuurile ei. Despre Israel și Kosovo, vă garantez după studiul complex pe care l-am făcut că au foarte multe atuuri pentru a aspira la o calificare.

Ne vom bate cu fiecare adversar. Toți adversarii au capacitatea să ne creeze probleme, dar și noi avem capacitatea să depășim orice fel de probleme atunci când suntem uniți, determinați, când avem spirit și atitudine, când dăm totul pe teren”, a transmis selecționerul.

Mai multe știri despre echipa națională: 

Lovitură pentru Iordănescu: Pușcaș e OUT din lotul naționalei! GSP a aflat cine-l va înlocui pe atacantul din Serie B

Deian Sorescu, înainte de meciurile cu Andorra și Belarus: „Se poate întâmpla orice”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
zb59
zb59  •  19 Martie 2023, 16:49

Iata ce spune *** (fiul lui cascheta, generalul): “… studiul complex pe care l-am făcut”! Nu mai continui la ce concluzie a ajuns individul in urma “studiului” sau “complex”. Ipochimenul asta pretinde ca poate face studii!? Bai, tipul asta este de o ipocrzie si nerus1nare fara margini! Parca il vad cum se umfla in…stiinta daca reuseste sa castige cu Andorra si Belarus!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  19 Martie 2023, 16:22

Edy ...tu trebuie sa intelegi ...tu si toti aia cu care esti in cardasie de te au pus selectioner ca trebuiue sa faci 9 puncte din primele trei jocuri ...jocuri foarte usoare ...daca nu reusesti asta ...du te la Covasna ...

arnautull
arnautull  •  19 Martie 2023, 15:04

Iedutu lu` tatutu, este ca trebuie sa ai tupeu sa apari in fata la niste jucatori care joaca la niste echipe mai rasarite si care au fotbal in spate si selectionari incepand de la copii si juniori si tu.........nimic, nici macar un jucatopr de duzina prin div A sau B, eu unul nu prea am auzit de tine sa rupi gura targului pe undeva, nici jucator si nici antrenor. :D

Vezi toate comentariile (9)
Comentează