FOTBAL  »  NATIONALA  »  CADOU INEDIT

VIDEO Irlanda de Nord a trimis Elveția la Mondial, iar acum a primit cadoul! » Selecționerul l-a împachetat personal, în timp ce fredona „Sweet Caroline”

Murat Yakin (47 de ani), selecționerul Elveției, a împachetat personal 9.3 kilograme de ciocolată și le-a trimis cadou în Irlanda de Nord, în semn de mulțumire pentru ajutorul  oferit în campania pentru calificarea la Campionatul Mondial.
Murat Yakin (47 de ani), selecționerul Elveției, a împachetat personal 9.3 kilograme de ciocolată și le-a trimis cadou în Irlanda de Nord, în semn de mulțumire pentru ajutorul oferit în campania pentru calificarea la Campionatul Mondial.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 23:43 / Actualizat joi, 25 noiembrie 2021 00:13

Murat Yakin (47 de ani), selecționerul Elveției, a împachetat personal 9.3 kilograme de ciocolată și le-a trimis cadou în Irlanda de Nord, în semn de mulțumire pentru ajutorul  oferit în campania pentru calificarea la Campionatul Mondial. 

Elveția s-a calificat direct la Campionatul Mondial, profitând de un rezultat mare scos de reprezentativa Irlandei de Nord, un 0-0 cu Italia, în runda decisivă. Elvețienii nu au trecut cu vederea ajutorul primit și s-au revanșat, cum altfel, dacă nu cu celebra ciocolată elvețiană. 

VIDEO Elveția, cadou delicios pentru reprezentativa Irlandei de Nord

Selecționerul Murat Yakin s-a ocupat personal de împachetarea cadoului. Pe acordurile melodiei lui Neil Diamond, „Sweet Caroline”, selecționerul Elveției a umplut un colet cu 9.3 kilograme de ciocolată, reprezentând cele 93 de minute în care nord-irlandezii au rezistat în fața Italiei. A intrat apoi pe site-ul Federației de la Belfast, a copiat adresa și a expediat pachetul.

Elveția va participa la al 5-lea turneu final mondial consecutiv. La precedentele două ediții, elvețienii s-au oprit în faza optimilor de finală.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Șefii lui United au început negocierile pentru noul antrenor » Cu cine s-au întâlnit astăzi: „Sunt deja în Manchester”

VIDEO Imaginile serii în Europa! Cum și-a explicat Spalletti gestul nervos de la final + Rușii l-au comparat cu un clovn

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
3660239897394365
Lungu Jannot  •  25 Noiembrie 2021, 10:26

Nord Irlandezi au spus ca se asteptau la cate un ceas,nu la ciocolata:)))

ochirosi
ochirosi  •  25 Noiembrie 2021, 08:18
Postat de talpaiadului pe 25 Noiembrie 2021, 02:12

Elvetianul tot scartar ramane, normal era sa trimita 93 de kg de ciocolata, nu 9.3 kg, tinand cont ca golul a fost inscris in min 93.

Si Irlandezii se gandesc la asta. Mai bine rezistau 9.3 minute. Si nici cu Italienii nu ieseau mai bine. Poate primeau 9,3 kilometri de macaroane.

ali.bec
ali.bec  •  25 Noiembrie 2021, 08:06
Postat de Brian Cooper pe 25 Noiembrie 2021, 00:56

Bine ca nu a pus ciocolata intr-o valiza. Ca se lasa cu dosar penal.

Fecesebistule, dacă *** punea și el “ciocolata albă” din ***, poate scapa fără dosar.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează