FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2020

Euro 2020 produce deja efecte în București! Ce se întâmplă în zona de Nord a Capitalei

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2020 21:20

Lucrările la calea ferată care va uni Aeroportul Otopeni de Gara de Nord sunt în plină desfășurare. Traficul în zonă va fi deviat în perioada următoare.

Constructorii grăbesc construirea căii ferate care ar trebui să transporte suporterii de la aeroport către Gara de Nord. Proiectul pentru care a fost atribuită suma de 420 de milioane de lei a fost a fost finalizat în proporție de peste 31%, susțin oficialii CFR.  

Comunicatul emis de autorități

„Trafic deviat la intrarea în Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Începând din data de 3 martie, ora 9:00, accesul auto la Aeroportul Internațional Henri Coandă București, pe sensul dinspre Capitală, se va efectua pe reteaua de nord, pe lângă actuala bandă de ieșire.

Recomandăm conducătorilor auto care se deplasează în zonă să acorde atenție sporită semnelor de circulație din această zonă. Precizăm faptul că măsura este temporară și se aplică în contextul lucrărilor CFR aflate în derulare pentru legătura feroviară între Aeroportul Henri Coandă și Gara de Nord”, se arată în mesajul transmis. 

PESTE 22.000 DE FANI LA FIECARE MECI

Potrivit informațiilor din caietul de sarcini al UEFA pentru EURO 2020, peste 22.000 de suporteri străini sunt așteptați la fiecare meci găzduit de Arena Națională. În acest moment, infrastructura nu permite deplasarea în condiții optime a fanilor. 

Arena Națională va găzdui 4 partide la EURO 2020

  • Grupa C: Austria v Câștigătoarea play-off-ului D sau A din Liga Națiunilor (14 iunie, ora 18:00)
  • Grupa C: Ucraina v Câștigătoarea play-off-ului A sau D din Liga Națiunilor (18 iunie, ora 15:00)
  • Grupa C: Ucraina v Austria (22 iunie, ora 18:00)
  • Optime de finală: 1F vs 3A/B/C (29 iunie, ora 21:00)

Vezi și: 

STEAUA // VIDEO + FOTO Lucrările înaintează rapid la arena din Ghencea! Se pregătește montarea gazonului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează