FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Anghel Iordănescu, mesaj pentru Mirel Rădoi: „Nu vreau să auzim lucrul ăsta! Așteptăm performanță”

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iulie 2020 12:18 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 14:14

Anghel Iordănescu, fostul antrenor al echipei naționale a fost invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” și a vorbit despre numirea lui Mirel Rădoi la prima reprezentativă și i-a dat acestuia câteva sfaturi înainte de primele sale meciuri oficiale pe banca „tricolorilor”.

- Puiule, dacă te-ar invita Gigi Becali în vestiar să le ții un discurs, așa cum a făcut Lucescu?
- M-aș bucura dacă aș fi invitat în vestiarul echipei noastre naționale, cu Mirel Rădoi. Pe care l-am avut ca jucător. Eu îi doresc din suflet să se descurce. El este un băiat excepțional, un caracter deosebit, un băiat modern în ceea ce privește fotbalul, dar am și eu ca orice suporter anumite semne de întrebare.

- Și tu?
- Am văzut că același semn de întrebare pe care mi-l pun eu și l-a pus și el. De ce Mirel Rădoi?! Fac referire la experiență. De ce a fost Rădoi și nu a fost Gică Hagi? De ce Contra și nu Dan Petrescu? De ce Daum și nu un antrenor român? În condițiile în care e clar că un antrenor străin e greu să gestioneze și să cunoască într-o perioadă scurtă problemele fotbalului românesc.

- Mirel a făcut o performanță deosebită cu echipa națională de tineret.
- Și sper să continue cu prima noastră națională, să meargă pe această linie și să aducă jucătorii pe care i-a avut la tineret, dar să nu uite un lucru. În fotbal, dar mai ales la echipa națională, nu contează decât rezultatul. Nu contează câți jucători promovezi, nu contează ce tineri aduci, nu contează ce nume susții. Contează doar rezultatul.

- Pe mine m-a surprins că deja și-a anunțat plecarea în 2022!
- Nu sunt de acord nici cu declarația asta! Nu poți să pui problema în felul ăsta. Tu ești antrenorul echipei naționale, tu trebui să fii pozitiv, să te gândești că n-ai o altă șansă decât să te bați pentru performanță. Nu vii și ne anunți ce se va întâmpla. Nu vreau să auzim lucrul ăsta și nici nu-l luăm în calcul. Noi, suporterii, așteptăm performanță și calificarea echipei naționale. Eu vobesc din calitatea mea de suporter.

"După expirarea actualului contract, vreau să preiau o echipă de club. Am anunțat conducerea FRF că ultima prezență va fi la Campionatul Mondial din 2022. Ei trebuie să înceapă cu ceva timp înainte deja să caute și să gândească ce urmează pentru națională din acel moment"
Mirel Rădoi, antrenor echipa națională

Programul naționalei României în această toamnă

  • 4 septembrie: România - Irlanda de Nord (Liga Națiunilor) 
  • 7 septembrie: Austria - România (Liga Națiunilor)
  • 8 octombrie: Islanda - România ( baraj pentru Euro 2020) 
  • 11 octombrie: Norvegia - România (Liga Națiunilor)
  • 14 octombrie: România - Austria (Liga Națiunilor)
  • 12 noiembrie: Bulgaria/Ungaria - România (baraj pentru EURO 2020 - dacă trecem de Islanda) 
  • 15 noiembrie: România - Norvegia (Liga Națiunilor)
  • 18 noiembrie: Irlanda de Nord - România (Liga Națiunilor)

URMĂREȘTE AICI ÎNTREAGA EMISIUNE CU ANGHEL IORDĂNESCU

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Dezvăluire-bombă a lui Anghel Iordănescu » Ce s-a întâmplat înainte de arestarea lui Gică Popescu: „L-am sunat și i-am spus, Mircea Sandu mi-e martor”

EXCLUSIV Dan Petrescu nu exagerează: arbitrii o fac pe Craiova campioană! Iată scorul erorilor comise în play-off: cum ar arăta clasamentul fără greșeli în lupta la titlu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează