FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Anghel Iordănescu, semn de întrebare: „De ce Mirel Rădoi?! Puneți-l pe Hagi la națională”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iulie 2020 20:50 / Actualizat miercuri, 15 iulie 2020 21:39

Anghel Iordănescu nu e de acord cu numirea lui Mirel Rădoi la echipa națională și face lista antrenorilor cu care ar fi trebuit negociat pentru preluarea primei reprezentative. Acesta și-a expus argumentele în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”

- Puiule, ce zici de numirea lui Rădoi la echipa națională.
- Una logică și așteptată pentru că el obținuse o performanță deosebită cu echipa de tineret a României. Dar totuși mă întreb, de ce Mirel Rădoi?!

- Tu vedeai un alt antrenor la națională?
- Nu poți să-i omiți pe Lucescu, pe Ienei, pe Hagi. Nu poți să-l omiți pe Dan Petrescu. În momentul de față e cel mai bun pe care-l avem! La fel și Răzvan Lucescu, care a făcut o performanță fantastică cu PAOK și știu ce înseamnă fotbalul grecesc. Știu ce înseamnă să câștigi Liga Campionilor Asiei. Din acest punct de vedere sunt rezultate deosebite. Iar Răzvan putea fi oricând o soluție pentru echipa națională.

„Presa îi poate influența pe cei de la Federație”

- El a mai fost la națională.
- Acum merita să fie antrenorul echipei naționale. A acumulat experiență.

- Puiule, nu venea nici Petrescu nici Hagi. 
- Așa spuneți mereu! Puneți-l pe Hagi la echipa națională și o să vedeți că vine! Presa îi poate influența pe cei de la Federație. Eu sunt convins că un antrenor își poate întrerupe contractul pentru a veni la echipa națională. E nivelul cel mai de sus! Un antrenor de club dacă vrea să vină la echipa națională, ajunge imediat la întrerupea contractului cu o echipă de club.

„Mentalitatea jucătorului român n-o schimbi”

- După tine la echipa națională a venit Daum.
- După părerea mea, aducerea lui Daum chiar nu s-a justificat. Atunci trebuia să vină un antrenor român. Fotbalul nostru are ceva specific, particularități deosebite. Un antrenor străin pierde foarte mult timp până cunoaște jucătorul. A spus că vine și o să fie un antrenor ofensiv, va ataca și fără minge...

- Și făcea anunțuri... 
- Da, da. Daum anunța că va schimba într-o perioadă extrem de scurtă mentalitatea jucătorilor. Mentalitatea jucătorului român n-o schimbi peste noapte. Este greu să o schimbi. Asta e una dintre slăbiciunile fotbaliștilor noștri. Mentalitatea și educația profesionistă pe care ar trebuie să o aibă.

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU ANGHEL IORDĂNESCU

CITEȘTE ȘI:

Mirel Rădoi a dezvăluit suma totală pe care a câștigat-o ca fotbalist și i-a răspuns lui Becali » Cât a cheltuit pe mașini și ceasuri

EXCLUSIV Scene șocante la Dinamo, cu Diego Fabbrini și Daniel Popa în prim-plan!

FCSB. Duckadam, replică rapidă și acidă pentru Gigi Becali: „Subalternii l-au informat greșit! Banii i-am meritat cu vârf și îndesat!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  16 Iulie 2020, 10:38

Hagi va fi urmatorul antrenor ! Le va sti pretinde jucatorilor ! Radoi doar a valorificat munca lui Hagi ! Hagi seamana Fotbal ...altii culeg roadele ! Multumim Hagi !

780708698710213
Razvan Claudiu  •  16 Iulie 2020, 10:06

E simplu generale. Radoi e antrenor si a demonstrat, Hagi nu. Radoi a calificat si a dus pana in semifinala unui campionat european o nationala a Romaniei, char daca de tineret. Hagi s-a facut de ras si a pierdut un baraj cu uriasa echipa a Sloveniei.

dubluv
dubluv  •  16 Iulie 2020, 08:41

*** Iordanescu: cica de ce sa nu ne gandim la Mircea Lucescu sau Ienei? Pai Lucescu a antrenat ultima data nationala Turciei si nu stiau oamenii aia cum sa scape de el... iar dnul Ienei.. sa-i dea Dumnezeu sanatate, dar in niciun caz nu mai poate antrena la varsta sa. Cat despre Hagi.. a fost depasit in campionat de Croitoru. Asa ca mai bine il punem selectioner pe Croitoru, decat pe Hagi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează