FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Adi Mutu, sabotat de Victor Pițurcă pentru a nu-l depăși pe Gică Hagi? Concluzie în premieră: „Să le fie rușine!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 octombrie 2019 20:30

Adrian Mutu (40 de ani) a fost invitat în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor. Fostul decar al echipei naționale a comentat controversele din jurul celebrului duel dintre el și Gheorghe Hagi (54 de ani) în privința numărului de goluri înscrise pentru „tricolori”.

„Am auzit multe zvonuri. Nu știu ce să zic. Mie nu mi-a fost indiferent pentru că Hagi a fost un etalaon al fotbalului. A fost un idol de-ai mei din copilărie și unul dintre visele mele era să-l depășesc pe Hagi la națională.

Acum o să vină alții din urmă cu scopul să-i depășească pe Hagi și pe Mutu în acest clasament. Normal că voiam să-l depășesc, pentru mine conta. Mă mândresc și-așa, dar dacă eram pe primul loc, singur, mă mândream și mai tare. 

Dacă se confirmă zvonurile (n.r. că Adi Mutu a fost împiedicat să bată recordul lui Hagi), să le fie rușine! Oricum, îmi pare rău că de-a lungul a 14 ani în care am fost la națională eu nu am venit atunci când am întâlnit echipe mici precum San Marino sau Luxemburg, care erau ușor de bătut. Eu nu am venit pentru că aveam meci în campionat și voiam să mă odihnesc. Dacă veneam și la astea... 

Am 35 de goluri în 77 de meciuri, iar Hagi le are în 126. Gică are 50 de meciuri în plus față de mine. Eu n-am simțit că au vrut să mă evite. Că am simțit sau nu... Nu eram nici într-o formă foarte bună”, a spus Mutu în dialogul cu Ovidiu Ioanițoaia.

35 de goluriîn 77 de selecții a reușit Adrian Mutu la echipa națională, numărul 1 all-time alături de Gheorghe Hagi

De-a lungul timpului s-a speculat că Adi Mutu nu a fost chemat în anumite momente la echipa națională de către Victor Pițurcă, din cauza faptului că fostul selecționer ar fi dorit să-l împiedice pe Mutu să se detașeze în clasamentul golgeterilor all-time ai României.

URMĂREȘTE AICI INTREGRAL EMISIUNEA CU ADRIAN MUTU

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // Cornel Dinu îl „mitraliază” pe Cosmin Contra: „Nu mai poate fi selecționer!"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
deusdat
deusdat  •  18 Octombrie 2019, 19:29

După ce a fost prins drogat, Mutu trebuia exclus definitiv din Națională de FRF. În loc să tacă din gură, are curajul să vorbească de recorduri?

ion.ionescu
ion.ionescu  •  17 Octombrie 2019, 23:47
Postat de Christian Ciuca pe 16 Octombrie 2019, 21:12

mie-mi place de Mutu, asa cum e el a facut show in campionate tari occidentale, a dat goluri cit Hagi la Nationala, pacat de el ca a venit Mourinho la Chelsea cu ideea de a-l matrasi sa-si aduca el oamenii lui... Mutu a fost MARE, a fost o victima, exclus pentru viata EXTRA-SPORTIVA nicidecum pentru aportul in echipa, era inca in vacanta cibd a fost depistat pozitiv la cocaina, un control absurd, faci ce vrei in timpu-liber, Mutu e un petrecaret, ii place viata mondena, sa iasa sa se distreze cu fete, ca orice barbat, a iesit si el in club cu pitipoance si sampanie, acolo totu e posibil intr-o noapte d-asta ce vii tu sa-l controlezi sa vezi ce-a consumat... a fost manevra e clar.

Şeful de la London Bridge, fost în MI 5, deci informat, îmi spunea, în 2009, că beţiile şi cocaina erau o modă în fotbalul britanic iar "tatăl lor" era John Terry (Chelsea)...Lucru arhicunoscut ! Mourinho nu a vrut "curăţenie", ar fi început cu Terry, ci a executat un ordin...Mutu deja îi luase faţa lui David Beckham, iar asta pe toate planurile : fotbalistic (nu degeaba i-au pus împreună la o reclamă Pepsi), în tabloide, se mai şi încurcase cu o actriţă din Israel, era tot mai popular ca fotbalist etc. Ce era Beckham pentru mass-media din Anglia : avea Palatul zis Beckhingham iar când a aterizat pe Heathrow (eram la Londra) ziceai că a aterizat regina Elisabeth !!! Mourinho a fost doar un pion, la fel şi Abramovici ! S-a văzut apoi ce ură de nivel ocult era împotriva lui Mutu după ce s-a dus la Juventus, apoi la Fiorentina : marea Juve şi Moggi managerul mafiot loviţi în plin, sibutramina (prăjituri de la mama lui !) pentru Mutu, patronii Fiorentinei (della Vale) ameninţaţi şi cu gânduri de a vinde Clubul...Hăituit permanent cu o datorie imensă, a mai ciupit 1 mil. dol. de la mafiotul corsican şi protecţia necesară de moment. Cred că şi divorţul de Consuelo (fata guvernatorului Băncii Naţionale din R. Dominicană şi cu serviciu la Vatican) a fost unul impus...Probabil, un târg pentru că apoi a fost lăsat în pace. oricum, Mutu a făcut multe tâmpenii din teribilism, din moment ce l-a crucit şi pe Zlatan (scria în cartea de memorii) !!

1481084495321258
Nicolae Madalin-Marius  •  17 Octombrie 2019, 19:18

Mutu a dat la Euro 2008 !Dar voi care sunteți hipnotizati de Hagi , nu a-ți putea vedea ca realitatea e alta , Pițurcă a împiedicat ec

Vezi toate comentariile (25)
Comentează