FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

EXCLUSIV VIDEO Anamaria Prodan a întors pe toate părțile numirea lui Mutu la „tineret”: „Îmi e frică pentru el, Rădoi nu a plecat de prost”

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 12:23

Anamaria Prodan (47 de ani) a comentat în această dimineață informația publicată de Gazeta Sporturilor, conform căreia chiar ea a fost cea care a orchestrat numirea lui Adrian Mutu (41 de ani) la naționala U21.

Am citit materialul din GSP, pentru mine e flatant să văd așa ceva. Nu am făcut lobby pentru el, dar merită să fie la națională.

Gabi Bodescu (n.r. secretarul general adjunct al FRF) îmi e un amic foarte bun, dar niciodată prieten. Când vreau ceva, eu vorbesc direct cu șefii! Sunt numărul unu și vorbesc cu numărul unu, așa am crescut. Am spus întotdeauna că Mutu merită să preia naționala U21, dar nu sunt prietenă cu Federația”, a explicat Anamaria Prodan, aflată în studioul GSP Live.

Anamaria Prodan, despre Adi Mutu: „Îmi e foarte frică pentru el!”

Ulterior, Anamaria Prodan a afirmat că are emoții pentru viitorul parcurs al lui Adrian Mutu de la selecționata de tineret.

„Dacă spun ce gândesc, iese ceva «wow». Îmi e foarte frică pentru Mutu. Mi-am dorit enorm să rămână în Emirate, mi-am dorit să ia campionatul acolo, pentru că anul trecut a fost la câteva secunde să reușească acest lucru

E un tip care și-a dorit toată viața să câștige, e numărul unu indiferent de ce ar spune lumea. Mi-e drag și Chivu, dar Mutu și-a pus amprenta pe orice și pe oricine, chiar și pe Mourinho. Lumea poate zice că-s nebună, rar mi-a fost dat să văd o asemenea valoare, un asemena antrenor bun, cu atâtea idei. 

Dacă, Doamne ferește!, se întâmplă ceva, lumea îl va cataloga pe Mutu... Să nu credeți că Rădoi e prost pentru că a lăsat naționala de tineret. Ce șanse avea să se califice? Șansele de calificare sunt mici. A plecat când trebuia”, a mai spus Anamaria Prodan.

Numirea lui Mutu, ordonată pe axa Anamaria-Bodescu-Burleanu!

Gazeta Sporturilor a scris în ediția de astăzi despre culisele instalării noului selecționer al naționalei U21, Adrian Mutu.

Răzvan Burleanu, președintele Federației, a dorit să-i întoarcă sprijinul lui Adi pentru faptul că acesta l-a susținut în alegerile de la FRF din 2018.

Gabriel Bodescu, omul de încredere al lui Burleanu, i-a făcut jocurile prietenei sale, Anamaria Prodan, în timp ce Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice, s-a supus dorinței șefilor, deși n-ar fi fost de acord cu varianta. Detali pe larg, AICI!

Istoricul relației Mutu - Anamaria Prodan

Fostul mare fotbalist, care a fost aproape toată cariera impresariat de frații Ioan și Victor Becali, s-a apropiat în ultimii ani de Anamaria Prodan, iar în urmă cu aproape un an și jumătate, impresara i-a întins o mare mână de ajutor. 

Prin intermediul lui Reghecampf, Adi a fost dus antrenor în Emiratele Arabe Unite, la echipa secundă unde activa la acel moment Reghe, Al Wahda! Gestul a venit într-un moment de dificultate financiară pentru Mutu, iar salariul din Emirate, peste 150.000 de euro pe an, a fost o adevărată salvare pentru el.

Vezi și: 

EXCLUSIV VIDEO Anamaria Prodan, confundată cu o prostituată la Londra! Dialog INCREDIBIL: „Aveți voi bani de mine? Vă cumpăr familiile!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
251624685248767
Cristi Stefan  •  14 Ianuarie 2020, 12:58

Cum dracu a ajuns in tara asta, *** *** *** sa numeasca ea cine sa fie antrenor la echipa nationala??????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mario_rdfe
mario_rdfe  •  13 Ianuarie 2020, 17:04

nu o suport pe anita dar aici are dreptate. radoi a lasa nationala cu maxim 15 la suta sanse, danemarca se califica la pas. nu o sa ne calificam, iar lumea o sa spuna ca mutu a preluat o semifinalista de european si a ratat calificarea. deci, antrenor slab..o sa porneasca cu pata asta pe cariera, la fel cum a pornit rivalul lui mutu ptr titlul de cel mai bun fotbalist roman din istorie, regele machedon , ratarea cu slovenia. sa nu se uite ca radoi a avut la euro un radu, nede, rus, manea, baluta, cicaldau, hagi, coman, puscas, man, ivan.. adica exact o echipa care nu mai joaca ptr u 21, iar din urma a venit doar mihaila care promite. In Romania e multa lume care nu il suporta pe Mutu si abia asteapta sa greseasca.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează