FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV VIDEO // Cornel Dinu nu-l iartă pe Cosmin Contra: „Parcă a fost o răzbunare pe fotbalul românesc! E dramatic”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2019 17:53

Cornel Dinu, 71 de ani, fost selecționer, a vorbit la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” despre situația naționalei și despre promovarea jucătorilor de la naționala U21 la naționala mare. 

„E un risc imens să joci cu toți. În plus, compromiți niște jucători care au o perspectivă indubitabilă. Am senzația că, de data asta, a fost mai mult o răzbunare față de fotbalul românesc.  Contra a zis «Uite, bă, că i-am pus p-ăștia pe care i-ați vrut voi!».

Eu am crescut jucători tineri. E o artă, o responsabilitate și e cea mai mare bucurie pe care o poate avea un antrenor care-și iubește meseria. Nu se compară cu nimic!  

Contra a greșit flagrant! În jocul cu Suedia, unde aveam prima șansă, trebuia să joace cu jucători care țin de minge. Un Nistor, un Alibec. Chiar și cu Spania! Vino cu băieții ăștia care-ți țin mingea.

La nivelul ăsta, selecționerul trebuie să se gândească «Nu e echipa mea, ci a poporului!». E o responsabilitate imensă. Și-atunci trebuie să mă gândesc că eu sunt cel care aduce bucuria oamenilor. Așa că trebuie folosite cele mai în formă piese și cele mai motivate. Nu îți faci mendrele și nu faci o echipă pe care o vede presa. Ăsta e nivelul distrugerii... E derizoriu, dramatic”, a declarat Cornel Dinu emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

CITEȘTE ȘI:

Denis Alibec, primele declarații după plecarea lui Cosmin Contra: „Mă așteptam la asta” » Ce zice despre baraj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

URMĂREȘTE AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ CU CORNEL DINU

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
larisa_i
larisa_i  •  22 Noiembrie 2019, 01:48
Postat de deusdat pe 21 Noiembrie 2019, 00:24

Nu e echipa boborului, demagogule. E echipa Federației, persoană juridică de drept privat. Boborul doar se uită la meciuri.

Vezi ca faci valuri.

deusdat
deusdat  •  21 Noiembrie 2019, 00:24

Nu e echipa boborului, demagogule. E echipa Federației, persoană juridică de drept privat. Boborul doar se uită la meciuri.

melcul_furios
melcul_furios  •  20 Noiembrie 2019, 22:48

Si Dinu si Sumudica spun lucruri de bun simt, ceea ce orice antrenor vede si stie. Stil de joc al jucatorilor, asezare in teren, strategie etc. Contra habar nu are de asa ceva si nici nu a avut, a trecut prin fotbal ca prin apa. Nici dupa experienta asta nu o sa aiba rezultate ca antrenor decat ceva gen Stoichita, cate 6 luni la o echipa, 6 luni pauza, schimbat 5 tari in 4 ani.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează