FOTBAL  »  NATIONALA  »  25 DE ANI DE LA CM 1994

EXCLUSIV VIDEO Florin Prunea reacționează după criticile lui Răducioiu: „E vina mea. Și eu îl iubesc”

Articol de - Publicat marti, 02 iulie 2019 15:44

Florin Prunea, managerul general de la Dinamo, i-a răspuns lui Florin Răducioiu, după ce acesta din urmă l-a acuzat că a greșit flagrant la meciul cu Suedia de la Mondialul din 1994.

„Da, domnule, Florin are dreptate! E vina mea. Și eu îl iubesc, rămâne «fratele» meu. Ăsta a fost adevărul. Nu l-am văzut pe Anderson că vine, nici nu mi-a zis nimeni, dar nici nu trebuia să-mi spună cineva, că era treaba mea să mă informez la acea fază. Era o minge lungă, simplă, am avut o fracțiune de secundă de lipsă de inspirație și suedezul mi-a luat mingea fix când credeam că e în mâinile mele.

Ce alibiuri să mai caut acum după 25 de ani? Nu a fost niciodată în intenția mea să o fac. Așa s-a scris istoria. Oricum, după acel gol, până să ajungem la penalty-uri, Henrik Larsson a rămas de două ori față în față cu mine, o dată am scos mingea de jos de lângă bară din stânga și a doua oară din dreapta”, a declarat Florin Prunea pentru GSP.ro.

florin prunea

Florin Prunea a fost titular în sfertul de finală al Campionatului Mondial din 1994 cu Suedia, dar a ieșit greșit în minutul 115, iar nordicii au egalat, apoi s-au impus la loviturile de departajare.

Gafa de care e acuzat Prunea

„Golul lui Andersson e, desigur, rodul celei mai proaste decizii pe care o putea lua Prunea la acea fază: nici n-a ieșit decis, nici n-a stat pe linie, să-i lase pe fundași să intervină. Mingea a venit acolo plouată, ca la rugby, se vede de la distanță traiectoria previzibilă, dar Florin se mulțumește doar s-o aștepte, oferindu-i suedezului șansa unui gol de evitat. E «fratele» meu, îl iubesc, îl îmbrățișez, îl respect, dar asta e realitatea. Nu trebuie să se supere. Gafa lui ne-a costat scump pe toți” Florin Răducioiu pentru Gazeta Sporturilor

Citește și:

25 de ani de la CM 1994 // EXCLUSIV Florin Răducioiu: „M-a deranjat stilul flegmatic în care a tras Belodedici de la 11 metri cu Suedia. Prunea e «fratele» meu, dar gafa lui ne-a costat pe toți!” + Episod necunoscut din aventura americană

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
706409849468094
Radu Vernescu  •  03 Iulie 2019, 15:27

Bai nu ti-e rusine ? Cate a scos Prunea ? Cate ai ratat tu ? Ce *** Iordanesc ... cu om in plus cu Hagi care striga hai sa-i terminam si nimeni nu-l ajuta in atac...ca de cu jucatorii aia trebuia o temporizare mica. Cine era fundas acolo care trebuia sa strige si sa sara ? Gica Belo ? Cum au batut penaltiurile Belo si Dan Petrescu ? Dupa mai bine de 20 de ani te iei aiurea de colegul tau . Lasa-ne. Ce domn Prunea ...respect te-am iertat de mult desi am si acum mare durere in suflet. Merci si Raducioiu pt golurile tale dar ce rost are sa ne scarpinam acum pe rana ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10203358445722434
Laurentiu Ion  •  03 Iulie 2019, 10:36

Sa nu-l uitam si pe "marele fundas" Gica Popescu care alearga dupa adversar si in loc sa continue presssingul se retrage inexplicabil in aparare permitandu-i aceluiasi adversar sa centreze. Daca se tinea dupa el si il talona nu mai centra ala niciodata.

860474370654943
Luter King  •  03 Iulie 2019, 09:20

da a gresit si recunoaste ca s-a plasat prost ,DAR CE *** FACEA ;marele ; antrenor al secolului pe banca ? PUPA ICONE SI SE RUGA LA ZEI SAI CREASCA PRUNEA CU 40 DE CENTRIMETRI INALTIME SA DOBOARE VIGHINGI NU ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează