FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIE

N-are meciuri nici la tineret, dar MM Stoica îl propune la naționala mare: „E piesă de bază la noi”

Mihai Stoica, manager general FCSB, la Orange Sport +5   FOTO
Mihai Stoica, manager general FCSB, la Orange Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2022 08:26 / Actualizat miercuri, 07 decembrie 2022 09:21

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, spune despre Adrian Șut (23 de ani), mijlocaș defensiv, că ar putea fi o soluție pentru echipa națională de seniori.

Accidentat în prima parte a sezonului, Șut a absentat vreme de două luni. De când s-a refăcut, și-a recăpătat statutul de titular, iar în cea mai recentă etapă de campionat, la 5-1 cu CS Mioveni, a reușit o „dublă”.

Mihai Stoica a remarcat forma mijlocașului defensiv, l-a lăudat și spune că acesta ar putea fi o soluție pentru echipa națională, care suferă pe poziția de „închizător”.

Cristiano Ronaldo, nervos după calificarea Portugaliei » Ce a făcut în timp colegii se bucurau pe gazon
Portugalia - Elveția 6-1
Cristiano Ronaldo, nervos după calificarea Portugaliei » Ce a făcut în timp colegii se bucurau pe gazon

Mihai Stoica îl propune pe Adrian Șut la naționala mare

„Ce aș extrage din acest meci (n.r. - cu CS Mioveni) este o chestie interesantă: în tur, la Mioveni, Șut s-a accidentat destul de grav, și-a dat un semi-autogol și am făcut 1-1. Acum, Șut a marcat două goluri. A redevenit un jucător de bază de câteva etape.

În viața unui jucător, sunt și momente neplăcute. Dacă știi să treci de ele și ai valoare, se poate orice. Acum, Șut poate fi o variantă pentru națională. Iar atunci, după ce se accidentase destul de grav, nu se mai uita nimeni la el!”, a precizat MM la Orange Sport.

Surprinzător la această propunere este faptul că Adrian Șut nu are meciuri la nicio națională de juniori a României. A fost aproape să debuteze la U21 într-un meci cu Irlanda de Nord din 2019, din calificările la EURO, dar a fost lăsat pe bancă.

La FCSB, Adrian Șut a jucat de 68 de ori. A înscris 5 goluri și a pasat decisiv la două reușite.

La cum arată Șut în acest moment, cred că s-ar descurca. L-am antrenat, îl știu. A avut un salt. Până să ajung la Steaua, îl consideram un jucător normal de Liga 1. Dar după ce a revenit după accidentare, parcă a fost alt jucător. 

Ce îi ceream cât am fost acolo, defensiv și ofensiv, făcea foarte bine. Este un jucător important pentru FCSB, poate fi o soluție pentru națională.

- Nicolae Dică, fost antrenor FCSB

N-are meciuri nici la tineret, dar MM Stoica îl propune la naționala mare: „E piesă de bază la noi”
Adrian Șut, FCSB

VIDEO » Andrei Cordea: „Dacă ar fi să plec de la FCSB...”

Mai multe știri din fotbalul românesc: 

Oltenii protestează la duelul din Cupă: „Nu ne prezentăm la meci. Acest format e absurd!”

FCSB are ofertă din Anglia pentru un titular » Gigi Becali, reacție imediată

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
emil1986
emil1986  •  07 Decembrie 2022, 16:29
Postat de Normal pe 07 Decembrie 2022, 16:11

Este clar ca danezii este mult peste voi, asa am spus si eu !

Îți dai seama cât sunt peste voi, clonaților, dacă noi v-am examinat la vreo săptămână după înfrângerea usturătoare de acasă.

Normal
Normal  •  07 Decembrie 2022, 16:11
Postat de emil1986 pe 07 Decembrie 2022, 14:22

Anonim esti tu, ma ignoranta maxima. Danezii sunt mult peste noi, dar unul ca tine, frustrat pana in maduva oaselor, dar si ignorant dupa cum se vede, de unde sa stie? Mai ai frati?

Este clar ca danezii este mult peste voi, asa am spus si eu !

Normal
Normal  •  07 Decembrie 2022, 16:10
Postat de emil1986 pe 07 Decembrie 2022, 14:13

Prostule, faliment = deces! Adica nu mai existi. Actuala clona n-are nicio legatura cu echipa infiintata de agentii sovietici Geza si Kahane. Bine, e infiintata tot de un bolsevic, un fost general al securitatii comuniste, Vasile Malureanu. Bineinteles ca nu aiurea, ci pentru a fi vehicul electoral al PSD. Hai fugi cu cercul, ca ma plictisesti cu aberatiile tale. :))

Ce deces este in mintea ta mai putin conteaza. Instantele europene spun ca acest Rapid este ala infiintat in 1923, clar pentru oricine are intelegere elementara.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează