FOTBAL  »  NATIONALA  »  JO TOKYO

Burleanu îl bagă în ședință pe Becali după ultima reacție! Anunțul făcut de președintele COSR

Răzvan Burleanu va discuta cu Gigi Becali, patronul FCSB, în vederea Jocurilor Olimpice - reiese din declarațiile făcute recent de Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.
Răzvan Burleanu va discuta cu Gigi Becali, patronul FCSB, în vederea Jocurilor Olimpice - reiese din declarațiile făcute recent de Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021 17:05 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 17:17

Răzvan Burleanu va discuta cu Gigi Becali, patronul FCSB, în vederea Jocurilor Olimpice - reiese din declarațiile făcute recent de Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Președintele Burleanu mi-a spus că va lua legătura cu acești conducători din fotbal. Eu cred că așa cum Neymar sau alți jucători exponențiali își găsesc timp și își doresc să ajungă la Jocurile Olimpice, este o onoare și pentru conducătorii de fotbal din România să aibă sportivi care au posibilitatea să câștige o medalie la Jocurile Olimpice pentru România și pentru clubul pe care îl reprezintă”, a declarat Mihai Covaliu la Adunarea Generală a COSR.

„Până la urmă, acestor jucători le va crește cota exponențial în cazul unei performanțe”, a mai spus Covaliu.

Trebuie să recunoaștem că suntem într-o grupă accesibilă, nu ne puteam dori mai mult. Am vorbit cu președintele Burleanu, l-am felicitat pentru această tragere la sorți. Șansele sunt în favoarea noastră, depinde de cum le materializăm printr-o calificare din grupe, apoi depinde de forma pe care sportivii o vor avea la Tokyo
Mihai Covaliu, președinte COSR

FCSB. Amenințare-șantaj sau cacealma? » Ce s-ar putea ascunde în spatele anunțului lui Gigi Becali, care a spus că nu va lăsa niciun jucător pentru Jocurile Olimpice
JO DE LA TOKYO
FCSB. Amenințare-șantaj sau cacealma? » Ce s-ar putea ascunde în spatele anunțului lui Gigi Becali, care a spus că nu va lăsa niciun jucător pentru Jocurile Olimpice

Jucătorii de la FCSB convocați pe lista lărgită pentru Jocurile Olimpice

NumeAnul nașterii
A. Vlad1999
Haruț1999
Nedelcu1997
Oaidă1998
Perianu2002
Olaru1998
Fl. Coman1998
Moruțan1999
Oct. Popescu2002

Programul României la turneul olimpic de fotbal

  • 22 iulie: Noua Zeelanda - Coreea de Sud, Honduras - România (ora 14:00, ora României)
  • 25 iulie: Noua Zeelanda - Honduras, România - Coreea de Sud (ora 14:00, ora României)
  • 28 iulie; România - Noua Zeelandă (ora 11:30, ora României), Coreea de Sud - Honduras

50 de zile până la startul EURO 2020: gazonul Arenei Naționale, schimbat în totalitate

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Grupă accesibilă sau grea? Avem de ce să ne temem de Coreea de Sud și Honduras » Ce performanțe au obținut la ultimele ediții ale JO

Prima replică dinspre FRF, după ce Becali a interzis fotbaliștii de la FCSB la Tokyo: „Și cu asta, basta! Atât!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (47)
105662257060988
Eugen Qy  •  23 Aprilie 2021, 17:23
Postat de forumeer pe 22 Aprilie 2021, 19:11

Niste prosti aia 33 de mil de englezi care s-au vaccinat. La fel si Israelul, care si-a vaccinat mai mult de jumatate din populatie deja. Romanii si Romania, aia destepti! Pai cine stie mai bine despre vaccin si efectele sale "fatale" decat coana Tantza de la 2 si gigistii? Iti toarna ei toate conspiratiile din lume in banalul vaccin anti-covid, stiu ei ca a fost bilgheitz, oculta mondiala, undele 5G, cipurile etc. Va las, scaldati-va in continuare in prostie, cu alde cortaceri si randumbi, asta e nivelul...

Dupa inceputul comentului tau pareai intreg la minte dar amestecand merele cu tractoarele si slujbele la Dalai-Lama, te-ai facut de cacao ! Cu porcaria pe care o repeti ca inecatul, nu faci altceva decat sa etalezi gradul de obedienta fata de bg... Fa cate vaccinuri vrei si eu ti-l voi dona pe al meu cu toata dragostea frateasca, dar nu incerca sa ma convingi sa il fac fiindca nici eu nu te conving sa NU IL FACI !!! Atat doar sa fii impuscat in cap , cand ZOMBIFICAT fiind , vei veni sa ma obligi sa il fac si eu !!!

105662257060988
Eugen Qy  •  23 Aprilie 2021, 17:12
Postat de cortacero pe 22 Aprilie 2021, 19:20

Ești in ***... ti-am explicat ca nu ma opun, societățile de care vorbești sunt la ani lumina de mentalitatea ta comunista ca statul sa joace fotbal profesionist. Te asociezi si le dai exemplu in privința vaccinarii dar nu vorbești ca Israelul, Anglia si nicio națiune civilizata nu are fotbal la Ministerul Armatei, Ministerul Culturii, Ministerul Educației ( nu m-ar surprinde nici ca ăștia sa își facă o echipa de fotbal profesionist )

Cate echipe FURATE sunt in Israel, Anglia, Germania sau Spania sau mai bine nu vrei sa ma iei la tine cu chirie si sa oftezi a paguba, dupa ce voi deveni cu japca propietarul apartamentului tau ?

105662257060988
Eugen Qy  •  23 Aprilie 2021, 17:07
Postat de cornelcc pe 22 Aprilie 2021, 19:51

"Am vorbit cu președintele Burleanu, l-am felicitat pentru această tragere la sorți." Interesanta afirmatia! Oare a avut bulanul vreun amestec in tragerea la sorti de merita felicitat? Oare forumistii care-l "infiereaza cu manie proletara" pe jiji ca nu da jucatori la echipa olimpica au habar de regulamente atunci cand cer pedepsirea clubului? Sau simplul fapt ca sunt simpatizantii unor echipe de partid si de stat, gen craiclonutza, csatalpan, etc, este suficient din a crea din ei un "tribunal al poporului"?! Cer cam mult, asa e! Si pentru ca tot exista sustinatori si propagandisti ai vaccinarii cu orice pret, le recomand sa solicite inventatorilor/fabricantilor dezvoltarea unui vaccin anti-alienare.

Esti OBOSIT rau ! Rest in Peace !!!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează