FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA 0-3

FEROE - ROMÂNIA 0-3 // Gabi Balint, nemilos chiar dacă România a câștigat: „Lâncezeală în joc și combinații greoaie” » Ce spune despre meciul cu Norvegia

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 octombrie 2019 11:00

Gabi Balint s-a declarat nemulțumit de jocul României cu Feroe, chiar dacă „tricolorii” s-au impus cu 3-0, în preliminariile EURO 2020.

Fostul internațional este de părere că naționala lui Cosmin Contra va avea de suferit în meciul cu Norvegia, dacă va juca la fel ca în Feroe. 

„Din cauza jocului prost pe care l-am făcut speranța pentru meciul cu Norvegia e mică. Eu sunt de acord că terenul influențează jocul, dar cu Norvegia nu putem evolua așa. Trebuie să jucăm de 5 ori mai bine, nu putem avea asemenea căderi. Am văzut o lâncezeală în joc. Au fost combinații greoaie, iar jucătorii făceau câte 5-6 atingeri. Toate lucrurile astea s-au văzut. 

De la început am jucat cu două vârfuri care nu au contat pentru că nu au avut mingi. Sunt doi atacanți cu aceleași caracteristici. A intrat Mitriță și s-a văzut. Aveam nevoie de un jucător rapid. Și Florinel Coman e bun la acest aspect, dar s-a văzut clar că era nevoie de Mitriță", a declarat Gabi Balint la TV Digi Sport. 

„Terenul a fost de vină, din punctul meu de vedere. Echipa tehnică este dezavantajată pe o asemenea suprafaţă. Eu nu driblam pe nimeni pe un gazon ca acesta.
Mi-a plăcut Stanciu. Nu a greșit nimic și a pasat foarte bine” 
- Ilie Dumitrescu 

Clasament

 

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Citește și:

Justin Ștefan, secretarul LPF, dezlănțuit: „E de râs! Am fost la un pas de o rușine națională!” + Trece la amenințări: „Voi veni cu probe” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
darth_2345
darth_2345  •  13 Octombrie 2019, 18:59

Era pentru @piet :))))

darth_2345
darth_2345  •  13 Octombrie 2019, 18:57
Postat de fairplayromania pe 13 Octombrie 2019, 16:59

Balint nu e sluga Puşcăriaşului.....

Bre' matale cred că nu ai înțeles că am făcut doar o referire ironică asupra "spiritului critic (moștenit parcă) la români". Toți se dau experți în toate când în realitate suntem praf! O zi bună!

piet
piet  •  13 Octombrie 2019, 18:44
Postat de darth_2345 pe 13 Octombrie 2019, 16:52

Până la urmă ar trebui să renunțăm la mentalitatea tipic comunistă a românului și să fim pozitivi! Totuși am obținut 13 puncte deja, cu niște jucători super mediocri! "Alții moare și-așa n-are!" Mult succes în continuare!

Mai copile tu stii ce inseamna comunsit ca mentalitate?Atunci eram pe locul 10 la medalii la Olimpiade,am castigat cupa campionilor la fotbal ,eram camioni mondiali la handbal,gimnastica,canotaj,tir,lupte,box etc.Acum suntem ciuca batailor ca de avem mentalitate!Am ajuns *** europei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează