FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA 0-3

FEROE - ROMÂNIA 0-3 // România ne ține cu ochii aproape de televizoare, chiar și într-un meci cu Feroe » Câți telespectatori i-au urmărit pe „tricolori”

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 octombrie 2019 14:11

România a învins aseară în Insulele Feroe, scor 3-0 (Pușcaș '74, Mitriță '83, Keșeru '90+4), iar ProTV, canalul care a transmis meciul, a înregistrat audiențe remarcabile.

Astfel, postul cu sediul în Bulevardul Pache Protopopescu a fost urmărit aseară în medie la nivel național de 1.954.000 de persoane, dublu față de Antena 1, locul 2 în topul audiențelor, informează paginademedia.ro.

De altfel, partidele României reprezintă pentru ProTV un succes de fiecare dată. De exemplu, la meciurile cu Spania și Malta, 2,7 milioane de telespectatori, respectiv 2.400.000 au fost cu ochii pe „tricolori”.

România a rezolvat pe final meciul cu Insulele Feroe, impunându-se cu 3-0, după ce fotbaliștii pregătiți de selecționerul Cosmin Contra (43 de ani) s-au chinuit mai mult de o oră în deplasarea considerată cea mai facilă din preliminariile Campionatului European.

Meciurile rămase de jucat

  • 12 octombrie: Norvegia - Spania, Malta - Suedia;
  • 15 octombrie: Suedia - Spania, ROMÂNIA - Norvegia, Feroe - Malta;
  • 15 noiembrie: Norvegia - Feroe, Spania - Malta, ROMÂNIA - Suedia;
  • 18 noiembrie: Suedia - Feroe, Spania - ROMÂNIA, Malta - Norvegia.

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - NORVEGIA // OFICIAL Care suspendare? Vom avea 30.000 de copii pe Arena Națională la meciul cu Norvegia!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dubluv
dubluv  •  13 Octombrie 2019, 16:20
Postat de lucghencea pe 13 Octombrie 2019, 15:07

Un meci al Nationalei de fotbal trebuie difuzat de TVR, de televiziunea publica, si redifuzat pe cat posibil si pe TVR International daca nu in direct imediat dupa . E Nationala Romaniei totusi . Se pot gasi fonduri si pentru normalitate in sport .

sau daca totusi e dat pe ProTv, sa se dea fara comentariu.

lucghencea
lucghencea  •  13 Octombrie 2019, 15:07

Un meci al Nationalei de fotbal trebuie difuzat de TVR, de televiziunea publica, si redifuzat pe cat posibil si pe TVR International daca nu in direct imediat dupa . E Nationala Romaniei totusi . Se pot gasi fonduri si pentru normalitate in sport .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează