FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA 0-3

FEROE - ROMÂNIA 0-3 // VIDEO GSP LIVE Gheorghe Mulțescu taxează strategia lui Contra: „Jocul i-a dat răspunsul. Ceea ce s-a întâmplat la sfârșit trebuia aplicat de la început”

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 octombrie 2019 23:05

Gheorghe Mulțescu (67 de ani) a vorbit la GSP Live după victoria României din această seară, 3-0 cu Insulele Feroe (Pușcaș '74, Mitriță '83, Keșeru '90+4).

Meciul a început prost și s-a terminat bine. Cred că ne-am descurcat foarte greu cu această strategie cu două vârfuri puternice.

Aveam experiența fericită de la meciul cu Feroe (n.r. Feroe - România 0-3, din preliminariile CE 2016) când a intrat Maxim și a început cu devieri și combinații pe jos. Asta trebuie să faci în fața unei apărări cu fundași puternici.

S-a văzut când a intrat Mitriță. Jocul i-a dat răspunsul lui Contra. Ceea ce s-a întâmplat la sfârșit trebuia aplicat de la început”, a afirmat Mulțescu în dialogul cu moderatorul Costin Ștucan.

FEROE - ROMÂNIA 0-3 // VIDEO GSP LIVE Gheorghe Mulțescu taxează strategia lui Contra: „Jocul i-a dat răspunsul. Ceea ce s-a întâmplat la sfârșit trebuia aplicat de la început”

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45

+3 FOTO

foto: frf.ro și Sverri Egholm / portal.fo

INSULELE FEROE - ROMÂNIA 0-3 // FOTO Scor mincinos: 74 de minute de chin, salvate de sclipirile din final!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
sakamoto
sakamoto  •  13 Octombrie 2019, 12:27

Dupa razboi, multi viteji s-arata...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează