FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Ce salariu uriaș ar avea Burleanu: „E cel mai bine plătit om din fotbalul românesc” » Fotbaliștii din Liga 1 au de ce să-l invidieze

Răzvan Burleanu, președinte FRF
Răzvan Burleanu, președinte FRF

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2022 22:38 / Actualizat joi, 29 septembrie 2022 22:56

Florin Prunea (54 de ani), fostul portar al României, a vorbit despre salariul lui Răzvan Burleanu (38 de ani), președintele FRF.

Conform componentului „Generației de Aur”, Burleanu ar încasa nu mai puțin de 30.000 de euro lunar ca președinte la FRF.

Antrenorul din Liga 1 revoltat de naționala României: „E rușinos ce s-a întâmplat”
ROMÂNIA
Antrenorul din Liga 1 revoltat de naționala României: „E rușinos ce s-a întâmplat”

Ce salariu susține Prunea că ar avea Burleanu

„Eu acum am aflat. Noi avem un președinte de federație care câștigă în jur de 30 de mii de euro în mână pe lună. Este inadminisibil, la fotbalul nostru, ca el să câștige, cu poziția pe care o are acum la FIFA, unde a fost numit, nu a fost votat, în Consiliul FIFA, salariul de la Federație plus diurne, este cel mai bine plătit om din fotbalul românesc.

Și peste antrenori, și peste ce vrei tu. Din România vorbesc. Poate Dan Petrescu… nu știu cât are, 20-30 de mii. Și la noi fotbaliștii sunt neplătiți cu lunile, la noi antrenorii… bătaie de joc. Competițiile, am văzut acum un rezultat la Liga 3, 19-0, competiție organizată de către Federația Română de Fotbal.

Păi, noi mai avem dreptul să vorbim despre Campionate Europene și Mondiale? Păi, vine decontul acum pe data de 9, că l-am auzit pe minipreședintele Federației Române de Fotbal… Așa este, este minipreședinte și FRF nu mai este Federația Română de Fotbal, este miniFederația Română de Fotbal, după performanțe.

Pot suporterii să îi facă suporterii… ținta să i-o pună, știi unde să i-o pună? (n.r. - referitor la bannerele afișate de către suporteri cu Răzvan Burleanu țintit) Pe casă. Ăsta nu pleacă de acolo decât cu picioarele înainte. Unde mai câștigă el asemenea bani?”, a declarat Florin Prunea, potrivit Pro Sport.

Citește și:

MM Stoica îl ironizează pe Edi Iordănescu: „Nu vreau să fiu malițios, dar e greu să mă schimb la 57 de ani”

Înțelegere ca pentru zugravi » Detalii incredibile din contractul selecționerului care ne-a calificat la Turneul de Elită pentru Euro 2023

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
okos
okos  •  30 Septembrie 2022, 13:23

tipul asta nu merita nici salariul minim pe economie. dau oricat ptr un film cu ziua dumnealui de "munca". chiar sunt curios cum isi petrece vremea pela "servici".

godot
godot  •  30 Septembrie 2022, 12:33
Postat de xcucubau pe 30 Septembrie 2022, 02:35

Daca Kenneth Andersen nu exista, Prunea ar fi fost el președintele FRF și ar fi luat el banii astia????????????! Așa e ca o baba ratata care miorlăie non-stop in cautare de atenție din partea publicului!

În corul lașităților fotbalului românesc (unanimitate 100% la alegeri), o voce neînrolată e bine-venită, poate să fie și a lui Râmaru. Până și în Corea de Nord are ăla o abținere, măcar așa, de sanchi.

Shogun01
Shogun01  •  30 Septembrie 2022, 11:39
Postat de Trandafir pe 29 Septembrie 2022, 23:05

Acum ati aflat, stimati gazetari ?

Pai stia decat Prunea, iar el a tinut secret, pana astazi

Vezi toate comentariile (8)
Comentează