FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MACEDONIA

FOTO Rădoi, schimbare în minutul 15! Un debutant a intrat în locul lui Florinel Coman

Florinel Coman (22 de ani) a rezistat doar 10 minute în partida dintre România și Macedonia de Nord, debutul în preliminariile Campionatului Mondial. 

FOTO: Captură @Pro TV
Florinel Coman (22 de ani) a rezistat doar 10 minute în partida dintre România și Macedonia de Nord, debutul în preliminariile Campionatului Mondial. FOTO: Captură @Pro TV

Articol de GSP - Publicat joi, 25 martie 2021 21:55 / Actualizat joi, 25 martie 2021 22:16

Florinel Coman (22 de ani) a rezistat doar 10 minute în partida dintre România și Macedonia de Nord, debutul în preliminariile Campionatului Mondial. 

Florinel Coman a fost cea mai surprinzătoare apariție din primul „11” trimis de Mirel Rădoi. Extrema de la FCSB a început în flancul stâng al ofensivei, dar a cedat după doar 10 minute. A făcut un sprint, apoi s-a așezat pe gazon, acuzând probleme musculare. Echipa medicală a păstruns pe teren și a confirmat că nu mai poate continua. 

Florinel Coman, accidentat în România - Macedonia de Nord

Mirel Rădoi a fost nevoit să consume rapid o schimbare. Valentin Mihăilă (21 de ani), fotbalist care cel mai probabil era păstrat proaspăt pentru duelul de duminică, contra Germaniei, a fost trimis în teren în minutul 15. Momentul a fost unul special pentru extrema Parmei, marcând debutul său la prima reprezentivă.  

Rădoi, schimbare în minutul 15! Un debutant a intrat în locul lui Florinel Coman

Echipele de start din România - Macedonia de Nord:

ROMÂNIA: Niță - Ov. Popescu, Chiricheș, Burcă, Bancu - Marin, Stanciu - Man, Fl. Tănase, Coman - Keșeru 
REZERVE: Lazar, Radu, Mogoș, Toșca, Nedelcearu, Cicâldău, Pușcaș, Maxim, Hagi, Bicfalvi, Mihăilă, Camora 
SELECȚIONER: Mirel Rădoi (40 de ani) 

MACEDONIA DE NORD: Dimitrievski - Bejtulai, Musliu, Ristevski - Ristovski, Nikolov, Bardhi, Alioski - Elmas - Pandev, Nestorovski 
REZERVE: Bogatinov, Siskovski, Askovski, Ademi, Radeski, Trajkovski, Hasani, Ibraimi, Avramovski, Stojanovski, Velkoski, Spirovski 
SELECȚIONER: Igor Angelovski (44 de ani)

VIDEO Tot ce trebuie știut despre România - Macedonia de Nord

Citește și alte știri despre România - Macedonia de Nord: 

VIDEO Mirel Rădoi și-a surprins elevii! A apărut în vestiar și a trecut direct la discurs: „Nu aveam cum să ratez victoria asta!”

FOTO De aici își trage energia? Nicolae Stanciu a surprins cu noul tatuaj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  26 Martie 2021, 13:01

Florinel Coman plateste tribut eschivarilor de la antrenament unde triseaza, mimand efortul. Nu are capacitate fizica si este incapabil sa faca ambele faze, atac si aparare, sufocandu-se realmente dupa un sprint de 20-30 de metri. Cred ca este "stors" de alte excese extrafotbalistice! Nu va fi niciodata un jucator de clasa, el putand fi trecul la marele capitor al jucatorilor de la care se astepta a explodeze, ca fotbalist. Din pacate, explodeaza la capitolul... unei foste vedete care va sucomba cat de curand! Este inca un "pariu" pe care il pierde Gigi Becali si inca o "plasa" a finului Hagi.

1037972906348855
Emilian Albu  •  26 Martie 2021, 11:30

Mare noroc ca s-a accidentat Coman. A jucat Mihaila, cel mai bun dintre atacanti. Pacat ca nu s-a accidentat si Chiriches. Nu mai era gaura cat casa in aparere. Cei doi fundasi laterali sau remarcat si ei. Popescu cel mai dur de pe teren si fentat ca la juniori. Bancu a construit cel mai mare bulevard pe partea sa. Cred ca se crede atacat si uita sa se ocupe si de sarcinile de aparator. NOCROCUL CEL MARE A FOST CA ADVERSARII S-AU INTRECUT IN RATARI, UNA MAI MARE DECAT ALTA. Si acum, urmeaza sa vina Pantzerele ? Vai mama noastra !

doar..titi
doar..titi  •  26 Martie 2021, 10:39

...coman , minte de doi lei !!cand s-a accidentat in toamna cu topola , ar fi trebuit sa ia in calcul operatia(pentru pubalgie ) ..statea sase luni ca mihaila si-si rezolva si problema cu entorsa !!asa , daca se opereaza acum ..tre' sa mai stea sase luni !!da unde nu-i casp ...vai de picioare !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează