FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2019

ROMÂNIA U21 // FOTO Ionuț Radu, sursă de inspirație pentru Gabriel Berceanu » Ofițerul de presă al naționalei și-a tatuat mesajul „Unde nu ajung picioarele, ajunge inima”

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iulie 2019 22:25

Semifinala atinsă de România U21 la EURO 2019, 2-4 cu Germania, va rămâne pentru totdeauna în amintirea ofițerului de presă al echipei naționale, Gabriel Berceanu. Omul de încredere al lui Răzvan Burleanu și-a tatuat citatul făcut celebru de Ionuț Radu.

Unde nu ajung picioarele, ajunge inima” a fost fraza pe care căpitanul naționalei de tineret a repetat-o obsesiv pentru a-și motiva colegii. I-a ieșit, „tricolorii” luptând fantastic în fața coloșilor Anglia, 4-2, și Franța, 0-0.

Citatul l-a impresionat profund pe Gabriel Berceanu. Imaginea cu tatuajul imprimat a fost făcută celebră chiar de Ionuț Radu, printr-o postare pe contul de Instagram.


Gabriel Berceanu

VEZI ȘI:

Audiențele TVR de la EURO 2019 » Franța U21 - România U21 a rupt toate barierele: peste 2,5 milioane de telespectatori

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
unu_de_pe_net
unu_de_pe_net  •  05 Iulie 2019, 17:33

Este o vorba din suflet, care descrie, cum nu se poate mai bine, caracterul atat de frumos al lui Ionut. Nu-i de mirare ca a facut si adepti. ;)

cpt.ahab
cpt.ahab  •  05 Iulie 2019, 16:09

Inteligenți acoliți mai are Burleanu! A tunat și i-a adunat!

caminero
caminero  •  05 Iulie 2019, 08:40

Asta-i deviză de donator de organe.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează