FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

FRF, comunicat de ultimă oră în cazul lui Cosmin Contra: „Aspectele pozitive nu trebuie șterse”

Articol de GSP - Publicat joi, 21 noiembrie 2019 14:42

Federația Română de Fotbal a oficializat astăzi despărțirea de Cosmin Contra, selecționerul naționalei din ultimii doi ani. 

Federalii au publicat pe site-ul un mesaj călduros de rămas bun pentru Contra, căruia i-au făcut și bilanțul celor 24 de luni petrecute pe banca naționalei. 

„Îi mulțumim lui Cosmin Contra pentru toată activitatea sa la conducerea staff-ului tehnic al echipei naționale, precum și pentru modul exemplar în care s-a implicat în colaborarea cu ceilalți selecționeri ai loturilor de juniori și tineret. 

Energia și determinarea pe care le-a adus la echipa națională într-un moment dificil la preluarea mandatului de selecționer au facilitat schimbul de generații în care ne aflăm la prima reprezentativă. 

Ne-am fi dorit, cu toții, un parcurs care să ne permită calificarea din preliminarii la Euro 2020. Cu toate acestea, aspectele pozitive incontestabile ale acestei perioade, care vor contribui în mod cert la viitorul echipei naționale, nu trebuie șterse de rezultatul final din teren. 

Mult succes, Cosmin, în cariera de antrenor! Echipa națională va rămâne totdeauna «acasă» pentru fostul tricolor și actualul tehnician Cosmin Contra”, se arată în comunicatul emis de FRF. 

„Bilanțul lui Cosmin Contra ca selecționer al României înseamnă 13 victorii, 6 egaluri și doar 5 înfrângeri în acest total de 24 de partide, dintre care 18 cu caracter oficial. Golaverajul este unul pozitiv, 39 de goluri marcate și 26 primite”  - comunicat FRF

Vezi și: 

Cosmin Contra le-a vorbit spaniolilor: „V-am înghesuit în tur, dar n-am avut noroc”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
ares2024
ares2024  •  21 Noiembrie 2019, 15:54
Postat de blatistu49 pe 21 Noiembrie 2019, 15:36

toate petardele Mbappe uri Printisori sunt scoase la taraba poftiti marfa de .. poate mai pacalim pe cineva macar pe 6 luni dupa care revin de unde au plecat

Ce asteptari ai,daca incepem cu Veorica ???

luputu
luputu  •  21 Noiembrie 2019, 15:49

Mandatul lui contra a fost cea mai mare calamitate din istoria echipei nationale. Sa bati doar malta si feroe in calificari....

dansy
dansy  •  21 Noiembrie 2019, 15:47

bine ca a plecat acest nimeni de Contra.Un nerusinat care a distrus sansele unei generatii.Cei de la FRF sunt habarnisti si fara sange in instalatie daca ii mai si multumesc lui Contra.Primii vinovati sunt ei cei de la FRF-Burleanu,Vochin etc-sunt afoni in fotbal si tari la tras sfori si bani din FRF.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează