FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

VIDEO Răzvan Burleanu a anunțat deciziile luate în CEx: „Am aprobat o lucrare de infrastructură, construirea unui nou teren!”

Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Articol de , - Publicat vineri, 14 octombrie 2022 17:46 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2022 17:46

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a susținut o conferință de presă după Comitetul Executiv de la FRF. Cele mai importante declarații sunt pe GSP.ro.

Răzvan Burleanu a început conferința cu 5 minute în care a lăudat ultimele realizări ale Federației, printre ele numărându-se un schimb de experiență cu omologii din Kazahstan. A continuat cu prezentarea deciziilor luate astăzi în Comitetul Executiv.

VIDEO Răzvan Burleanu a prezentat deciziile din CEx:

  • „Am decis să implementăm în fotbalul românesc cea de-a 6 înlocuire pentru toate meciurile care ajung în prelungiri. La Cupa României fusese deja implementată această măsură, hotărâre validată astăzi în Comitet”
  • „S-au aprobat sumele și termenii de plată pentru cluburile din Liga 2, atât drepturile TV, cât și contractul de sponsorizare în vigoare”
  • „Poziția noastră este permenent să oferim cele mai bune condiții pentru loturile naționale. Am aprobat o investiție de peste 200.000 de euro în infrastructură, un nou teren la Buftea. Unul dintre terenurile artificiale de acolo se va transforma într-un teren natural. Se va monta și o instalație de nocturnă”
  • „Am discutat despre cotele de jucători Under, mai ales pentru echipele care evoluează în Liga 3. Când am aprobat înființarea competiției Liga de Tineret, s-a creat un număr foarte mare de jucători tineri. Nu toți au avut posibilitatea să își găsească contracte. Ne interesează să asigurăm că putem să continuăm traiectoria de optimimizare a potențialului celor mai buni jucători”.

Cum și-a început Răzvan Burleanu conferința

„Fotbalul feminin la nivel de junioare, la U17 și U19, revine în elita fotbalului european. În primăvară vom continua drumul spre calificarea la Campionatul European.

La futsal, prima reprezentativă a debutat cu două victorii în preliminarii, contra Danemarcei și Finlandei. Este pe locul 1 în grupa de calificare la Mondial.

Departamentul tehnic își mărește componența cu doi specialiști, Massimo Pedrazzini, coordonator al loturilor de junioare U15, U17 și U19, și Ilie Alexe, coordonator al loturilor naționale de de juniori. 

În această săptămână ne-am aflat într-o vizita la Astana, unde am semnat un protocol de coordonare cu Federația din Kazahstan”, a precizat Burleanu. 

Citește și:

Becali, discurs complet haotic: „Aseară m-am gândit să angajez antrenor străin, dar nu-l schimb pe Dică. Normal că el e responsabil, dar eu sunt primul vinovat”

De la ce au plecat scandările rasiste din timpul meciului dintre CFR și Slavia» Mesajul deplasat afișat de fanii feroviarilor

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
dobrin
dobrin  •  14 Octombrie 2022, 18:14

Ultimele realizări ale Federației, printre ele numărându-se un schimb de experiență cu omologii din Kazahstan. :))))))))) Intr-adevar o mare realizare, ne-a adus fotbalul la nivelul Kazahstanului.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  14 Octombrie 2022, 18:13

Burleanu risipeste banii fotbalului romanesc ...ce futsal ?...ce Kazastan ?...nu e bun de nimik ...ne trebuie un antrenor nou care sa ne califice sigur din aceasta grupa usoara...

Ionutzmovie
Ionutzmovie  •  14 Octombrie 2022, 18:13

mariti numarul de schimbari la 11 pentru nea gigi!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close