FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

FRF explică schimbările de selecționeri: „Lobonț era foarte ocupat” » Ce spune Stoichiță despre Bratu și Adrian Văsâi

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2022 11:16 / Actualizat sambata, 20 august 2022 12:54

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a vorbit despre schimbările de selecționeri de la naționalele României sub 21 și sub 20 de ani.

Deși au jucat doar partide amicale, Florin Bratu (România U21) și Bogdan Lobonț (U20) au fost înlocuiți de FRF cu Emil Săndoi, respectiv Daniel Pancu.

Selecționerul plecat din FRF acuză: „M-am săturat să fiu pus la zid”
FRF
Selecționerul plecat din FRF acuză: „M-am săturat să fiu pus la zid”

În plus, și Adrian Văsâi a decis să nu mai continue pe banca României U19.

Stoichiță explică schimbările de selecționeri

„De Bratu ne-am despărțit civilizat, am rămas prieteni. Nu am fost pe aceeași lungime de undă. Nu e vorba dacă e suficient de bun. A fost o analiză a rezultatelor și a modului în care s-a comportat echipa. Avea contract pe un an, cu drept de prelungire pe încă unul.

Contractul cu Lobonț a fost încheiat mai devreme, nu pot spune dată exactă. Era tot cu drept de renegociere. El era foarte ocupat. Era mereu plecat în Italia, acolo unde face cursurile pentru Licența PRO. S-a hotărât că e mai bine cu alt antrenor.

La anul avem EURO U21, iar selecționerul de la U20 trebuie să fie cel mai apropiat colaborat al celui de la U21. În contractul lui Pancu scrie că după meciurile pe care le are, cred că vreo 7, devine membru în staff-ul lui Săndoi. Foarte mulți dintre jucătorii de la U20 vor promova la U21, iar Pancu îi va cunoaște foarte bine. 

Am vorbit cu Adrian Văsâi despre prelungire, dar mi-a zis că are ofertă din străinătate. E foarte bună. Știu și că are oferte din Liga 1 și e normal să fie așa. Săptămâna viitoare vom numi un nou selecționer la România U19. ”, a declarat Mihai Stoichiță la emisiunea „DigiSport Matinal”.

VIDEO Emil Săndoi, după ce a fost numit selecționer al reprezentativei U21: „E o mare provocare și pentru mine”

Citește și: 

Maria Stamate, una dintre vedetele din fotbalul feminin: „Vrem să arătăm că și noi știm să jucăm”

Lovitură grea pentru FCSB la returul cu Viking » Fără el pe teren, roș-albaștrii sunt de nerecunoscut!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
YATO
YATO  •  20 August 2022, 17:19

Lobont si Bratu ,unul pisica altul mitraliera. Antrenori de carton amandoi,urmeaza ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Ciumy
Ciumy  •  20 August 2022, 16:02

Din pacate nu putem avea incredere in aceasta echipa de conducere a FRF, cum nici in *** altele din societatea romaneasca. Pemtru noi, domnul Stoichita, o persoana cu vasta cultura rock, si-a pierdut spiritul rock....din pacate!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1cesare
1cesare  •  20 August 2022, 15:15

... cu aceasta formula in fruntea frf numai vrea nimeni sa colaboreze ... asta e adevarul ... slughita. ... numai sacali si impostori acolo .... profesionalism zero ... habarnism maxim.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează