FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCĂRI

Gabi Tamaș, declarație în stilul caracteristic: „Cei care nu vor să vină la națională sunt niște proști!”

Articol de GSP - Publicat joi, 30 ianuarie 2020 14:25

Gabi Tamaș (36 de ani, fundaș central) are o opinie vehementă în legătură cu jucătorii care au declarat de-a lungul timpului că nu vor să mai facă parte din lotul naționalei României.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

„Eu, dacă o să-mi fac meseria pe teren şi dacă voi juca bine, cu siguranţă îmi doresc să fiu convocat. Dar convocările le fac ei, cei din staff-ul echipei naţionale. Nu am avut niciodată de obiectat că am fost chemat sau că nu am fost chemat.

Nu pot să vorbesc înainte pentru că, Doamne, fereşte!, te accidentezi. Mai este o lună şi ceva (n.r. până la meciul cu Islanda), iar eu sper să joc cât mai bine pe teren şi să-i forţez să mă cheme. Am zis eu vreodată că nu vreau să merg la echipa naţională? Cine zice asta este un prost!”, a declarat Tamaș.

67 de selecțiiare Tamaș pentru echipa națională

Tamaș este pe lista lui Rădoi

Mirel Rădoi (38 de ani), noul selecționer al României, l-a lăudat pe Tamaș și a declarat că acesta poate fi convocat pe viitor la echipa națională.

„Din punctul meu de vedere, Tamaș a fost cel mai bun jucător de pe teren în meciul FCSB - Astra (1-3). Ceea ce face pe teren e îmbucurător și reprezintă o șansă pentru el să vină la națională. Nu au nicio importanță conflictele noastre din trecut”, afirma Rădoi în noiembrie 2019.

MATCH PREVIEW: DINAMO - ASTRA

vezi și:

Gică Popescu, după dezvăluirile GSP despre vizita lui la Federație: „N-am crezut că cineva sănătos la cap poate face așa ceva!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
109620883845176
Gabriel Topai  •  31 Ianuarie 2020, 04:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

deusdat
deusdat  •  30 Ianuarie 2020, 22:55

Discuție inutilă. Probabilitatea ca România să bată consecutiv în delpasare Islanda (care e mai bună) și Ungaria/Bulgaria e 2-3% cel mult. Gaz Metan Mediaș are șanse mai mari să câștige campionatul.

toss
toss  •  30 Ianuarie 2020, 19:07
Postat de pe 30 Ianuarie 2020, 16:11

cred ca tamas se refera la radu,sapun aru,la budescu,la tudorel stoica,la loti boloni,uitand ca chiar actualul selectioner mirel radoi a boicotat nationala ! eu nu cred ca cineva boicoteaza nationala fara motiv...de exemplu moldoveanul de la psg a avut de ales intre nationalele moldovei(unde s-a nascut),romaniei(pt ca are cetatenie) si frantei(joaca la psg si cetatenie)...unii nu vor sa joace,altii sunt refuzati,vezi brazilianul eric,portughejul camorra,sau suedezul peter ! avem o nationala de tineret care si-a dovedit valoarea si usor-usor trebuie promovati la seniori ! printre ei sa creasca alaturi de jucatori de experienta care stiu sa se aseze in teren,stiu sa tina de minge,nu se reped in adversar,dar nici nu le tremura sorturile de vedetel;e adverse ! cred ca fiecare compartiment are nevoie atat de tineri ,dar si de batarani.tatarusanu in poarta,radu second....in aparare si tamas,dar si cei 3 tineri de la tineret ! la mijloc ianis,marin,coman,dar si budescu...in atac puscas,man,dar si keseru ! hai romania !!!

hai sa nu o mai dam dupa visin...Radoi a refuzat nationala...pe ce motiv...nu conteaza

Vezi toate comentariile (4)
Comentează