FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Gheorghe Hagi, o nouă conferință furibundă: „Vreau să nu mai fiu numit niciodată «Rege»!” + „Dan Petrescu are dreptate”

Gheorghe Hagi (58 de ani), antrenorul celor de la Farul Constanța, cere să nu mai fie numit „Rege” de către jurnaliști și fani.
Gheorghe Hagi (58 de ani), antrenorul celor de la Farul Constanța, cere să nu mai fie numit „Rege” de către jurnaliști și fani.

Articol de - Publicat marti, 21 martie 2023 08:23 / Actualizat marti, 21 martie 2023 10:33

Gheorghe Hagi (58 de ani), antrenorul celor de la Farul Constanța, cere să nu mai fie numit „Rege” de către jurnaliști și fani. 

Tehnicianul „marinarilor” dorește să fie strigat pe nume, spunând că acest lucru îl face „cel mai fericit”. 

Basarab Panduru a numit echipa care va retrograda la finalul sezonului: „Nu ai cum să rămâi în Liga 1, cu tot ce se întâmplă acolo”
RETROGRADARE
Basarab Panduru a numit echipa care va retrograda la finalul sezonului: „Nu ai cum să rămâi în Liga 1, cu tot ce se întâmplă acolo”

Gheorghe Hagi cere să nu mai fie numit „Rege”: „Eu sunt Gheorghe Hagi, adică Gică Hagi!”

„Aş fi cel mai fericit dacă s-ar lua ca atare, opinia lui Gică Hagi. Punct. Să nu mai fiu numit nici Rege, nimic, niciodată. Eu sunt Gheorghe Hagi, adică Gică Hagi! 

Când îmi spuneţi pe nume, eu sunt cel mai fericit, nu-mi atribui absolut nimic. Şi cred că am arătat toată viaţa mea că sunt modest, că îi respect pe toţi”, a declarat Gheorghe Hagi, după meciul câștigat duminică, cu Sepsi, conform Orange Sport.

Gheorghe Hagi: „Niciun meci, în momentul de faţă, pentru România, nu este uşor”

Ulterior, Gheorghe Hagi a prefațat meciurile naționalei României cu Andorra (25 martie) și Belarus (28 martie), din preliminariile EURO 2024. Antrenorul liderului din Superliga îi dă dreptate lui Dan Petrescu, cel care a spus că „tricolorii” vor avea un meci dificil în Andorra. 

„Niciun meci, în momentul de faţă, pentru România, nu este uşor. Cea mai mare greşeală e să tratezi lucrurile aşa. Când tratezi lucrurile aşa, ştiţi ce se întâmplă? Pierdem 3-0 acasă şi nu pare nimic ieşit din comun. 3-0 acasă cu Muntenegru! Şi lumea râde. 

Eu aşa am văzut la TV. Asta e gravă, gravă, gravă, e grav rău! Dacă aşa pare normal… De aceea a venit Petrescu şi a zis că toate meciurile sunt grele. 

Eu gândesc altfel. Dacă România a ajuns aşa, atunci chiar are o problemă. Eu cunosc o altă Românie, altfel de jucători, altă mentalitate, altfel de creativitate, ştiu cât de buni suntem, ştiu ce potenţial avem. Dacă tratăm lucrurile aşa ajungem să luăm 3-0 acasă, dar nu se întâmplă nimic. 

Am zis şi eu opinia mea, chiar dacă unii se supără, unii zic că Hagi atacă. Hagi nu atacă, eu nu mai joc fotbal, doar îmi dau cu părerea. E opinia lui Hagi”, a mai spus Gheorghe Hagi, potrivit sursei citate anterior. 

VIDEO. România a efectuat primul antrenament înaintea duelului cu Andorra. „Tricolorii” atacă preliminariile cu echipamente noi

Citește și: 

Românul „infiltrat” printre adversari, avertisment pentru „tricolori”: „Andorra joacă la 0-0. Ia greu gol”

Fostul selecționer îl avertizează pe Edi Iordănescu: „Cu Andorra și Belarus poți pierde o calificare”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
dudulici
dudulici  •  22 Martie 2023, 04:53
Postat de danglumetu pe 21 Martie 2023, 19:28

domnule draga, n-ai inteles nimic! nu e bre, nici legenda, e gica hagi, modestia personificata intr-un brand...extins!

Vai ce modestie!!!!de modest ce este ne cerea ,candva,sa-i facem statuie?!

imgb
imgb  •  22 Martie 2023, 04:07

Infine , bunul simt a triumfat !... S-a convins si el ca nu merita acest titlu si devine din ce in ce mai antipatic....bravo Gica !....Toata lumea stie ca REGELE adevarat ramine deocamdata DOBRIN....

danglumetu
danglumetu  •  21 Martie 2023, 19:28
Postat de Ioano13 pe 21 Martie 2023, 16:50

Cu câtă ușurință și rapiditate se face țăndări o imagine! Mai ales când spargerea imaginii este făcută de cel din imagine. Un jucător excelent și un bun antrenor, asta a fost Hagi. Stiam ca nu vorbește chiar bine, dar lumea închidea ochii spunând că meritul primordial este talentul de fotbalist. Dar, acum, dl Hagi tine morțiș sa ne demonstreze că nu darul vorbirii îi lipsește cel mai mult ci capacitatea de a fi un om normal, cu valori morale firesti, cu judecați comune oamenilor. Nu poți sa ceri convocarea fiului pe baza unor declarații anterioare ale selecționerului, știind ca fiul nu a jucat la echipa de club. Nu poți sa vii sa ceri sa nu ți se mai spună rege, atâta timp cât nimeni nu-ți zicea asa, cu excepția unor ziariști lipsiți de idei literare. Ma doare , efectiv ma doare fizic, când constat că o legendă a fotbalului s-a transformat în caricatura conferințelor de presă.

domnule draga, n-ai inteles nimic! nu e bre, nici legenda, e gica hagi, modestia personificata intr-un brand...extins!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează