FOTBAL  »  NATIONALA  »  CORONAVIRUS

Gică Popescu s-a autoizolat şi lucrează de acasă: „Amânarea Euro e cea mai bună decizie! Într-un fel, ne avantajează"

Gică Popescu a luat decizia de a renunţa să mai meargă la Palatul Victoria, acolo unde are biroul +10   FOTO
Gică Popescu a luat decizia de a renunţa să mai meargă la Palatul Victoria, acolo unde are biroul

Articol de - Publicat marti, 17 martie 2020 17:40

Gică Popescu, fostul mare internaţional, în vârstă de 52 de ani, cel care e direct responsabil de îndeplinirea obiectivelor României din partea Guvernului pentru organizarea Campionatului European la Bucureşti, a luat decizia de a renunţa să mai meargă la Palatul Victoria, acolo unde are biroul. 

„Am hotărât să mă autoizolez. Oricum, acum ceva timp fusese problema cu angajata de la firma de catering de la Guvern, care era suspectă că are coronavirus, şi mi-au transmis secretarele mele că aproape până și orice hârtie trebuia dezinfectată, era extrem de greu de lucrat în acele condiţii. Am hotărât să lucrez de acasă şi cred că autoizolarea e cel mai la îndemână mod, pe care îl poate utiliza fiecare dintre noi, pentru a învinge acest virus", a declarat Gică Popescu pentru GSP.

„Baciul" s-a referit apoi şi la decizia de astăzi a UEFA, care a hotărât amânarea disputării Euro, ce va avea loc în vara lui 2021, în loc de iunie-iulie 2020. 

„Cea mai înţeleaptă decizie care putea fi luată! E şi un turneu final extrem de greu de gestionat într-o astfel de situaţie fiindcă se joacă meciuri în 12 oraşe din 12 ţări din Europa, nu într-o singură ţară. În orice situaţie, pe primul loc şi pe următoarele două locuri trebuie să fie sănătatea oamenilor!" 
- Gică Popescu pentru GSP

Decalarea cu un an a turneului final avantajează România, care era în urmă cu îndeplinirea obiectivelor pentru iunie 2020? 

„Dacă privim din această perspectivă, da, putem să spunem că e un avantaj fiindcă vom fi gata cu absolut toate ţintele pe care le aveam şi le avem pentru Euro, adică stadioanele, dar şi linia de cale ferată până la aeroport", a adăugat Gică Popescu.

Euro 2020, amânat cu un an! UEFA a stabilit noile date ale turneului

Fostul internaţional a ţinut să comenteze şi unele zvonuri că din cauza crizei economice, adusă tot de pandemia de coronavirus, finalizarea stadioanelor Steaua, Arcul de Triumf şi Rapid ar fi în pericol. „Nu s-a pus niciun moment această problemă, n-a existat niciodată acest pericol! Există finanţare, stadioanele vor fi terminate conform planului", a mai spus Popescu.

VIDEO / Cum să ne ferim de coronavirus

Ce știm după ședința UEFA:

GALERIE FOTO / Stadionul Steaua

+6 FOTO

Vezi și alte știri despre coronavirus:

Liga 1 ar putea reveni cel mai devreme în aprilie: Răzvan Burleanu, precizări după videoconferința extraordinară UEFA

CORONAVIRUS. VIDEO Simona Halep donează pentru cumpărarea de echipament medical

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  17 Martie 2020, 20:23

S-a mai autoizolat el o data, când a furat bani . iar il promovati pe asta cu secretare ?

antalmihai
antalmihai  •  17 Martie 2020, 19:34
Postat de antalmihai pe 17 Martie 2020, 19:33

ASA E DESTEPTULE... TOATA LUMEA VREA SA RENUNTE, SPERA SA SE TINA IN ROMANIA LA FRAIERI... ***! EU DACA SE POATE, CA SI VOT, NU DORESC SA SE TINA IN ROMANIA! SA SE RENUNTE LA ACESTA TAMPENIE!

DAR VREA SA L MAI GAZDUIASCA CINEVA, IN AFARA DE PROSTII DIN ROMANIA???

antalmihai
antalmihai  •  17 Martie 2020, 19:33

ASA E DESTEPTULE... TOATA LUMEA VREA SA RENUNTE, SPERA SA SE TINA IN ROMANIA LA FRAIERI... ***! EU DACA SE POATE, CA SI VOT, NU DORESC SA SE TINA IN ROMANIA! SA SE RENUNTE LA ACESTA TAMPENIE!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează