FOTBAL  »  NATIONALA  »  FCSB

Gigi Becali l-a desființat pe Adi Mutu: „Ce-i asta, mă?! Tu nu știi jucătorii de la FCSB?”

Gigi Becali, patronul FCSB, a fost iritat de ideea lui Adrian Mutu, selecționerul României U21, de a organiza un mini-cantonament la Mogoșoaia cu 6 jucători de-ai roș-albaștrilor
Gigi Becali, patronul FCSB, a fost iritat de ideea lui Adrian Mutu, selecționerul României U21, de a organiza un mini-cantonament la Mogoșoaia cu 6 jucători de-ai roș-albaștrilor

Articol de - Publicat joi, 30 iulie 2020 13:27 / Actualizat joi, 30 iulie 2020 16:51

Gigi Becali (62 de ani), patronul FCSB, a fost iritat de ideea lui Adrian Mutu (41), selecționerul României U21, de a organiza un mini-cantonament la Mogoșoaia, la care trebuiau să participe și 6 jucători de-ai roș-albaștrilor.

  • CONTEXT: La începutul săptămânii viitoare, Adrian Mutu, selecționerul naționalei de tineret a României, va organiza un mini-cantonament;
  • Pe lista fotbaliștilor convocați în prima fază se aflau și nu mai puțin de 6 de la FCSB: Andrei VladMoruțanOlaruManAdrian Petre și Florinel Coman;
  • FCSB a informat FRF că nu mai e de acord să lase jucătorii sub comanda lui Mutu. Argumentul? FCSB e în luptă directă chiar cu Astra pentru ocuparea locului 3 și nu e dispusă să joace meciul cu giurgiuvenii fără mai mult de jumătate dintre titulari. Diferența, în privința drepturilor TV, dintre locul 4 și locul 3 de de aproape 200.000 de euro.

„Le-am spus lui Stoichiță și lui Adi Mutu: «Țara arde și baba se piaptănă. Bă, noi nu știm cum sa terminăm campionatul și ne ducem să ne distrăm la Constanța?!»

Ce-i asta, mă?! Ce să vezi, ba? Nu-i știi pe Moruțan, pe Vlad, pe Coman? Vrei să-i vezi cu Farul? Nu i-ai văzut până acum?”, a declarat Becali la ProX.

Au fost mereu tensiuni

Nu e pentru prima dată când între clubul lui Gigi Becali și FRF apar tensiuni din cauza anumitor stagii de pregătire, pe care cei de la Casa Fotbalului le-au programat în afara datelor FIFA. Primul și poate cel mai mare scandal a avut loc în urmă cu mai bine de 15 ani. În februarie 2004, când Pițurcă era antrenor în Ghencea, Iordănescu, ca selecționer, a făcut un cantonament în Cipru, însă FCSB nu a lăsat jucătorii, în frunte cu Rădoi, Dorinel Munteanu și Dică, să meargă. 

S-a ajuns la un conflict major atunci, iar jucătorii au și fost judecați la Comisia de Disciplină a FRF. Apoi, în ianuarie - februarie 2013, Pițurcă era selecționer și la FCSB conducea Reghecampf, care a refuzat să lase toți jucătorii la lot fiindcă urma dubla cu Ajax, din 16-imile Europa League.

Lotul convocat de Adrian Mutu

  • Portari: Aioani (Chindia), M. Popa (Rapid), Duțu (Turris)
  • Fundași: Rațiu (Villarreal), V. Ghiță (Viitorul), Haruț, Chindriș (Botoșani), Pașcanu (FC Voluntari), Dima (Astra), Velisar (Gaz Metan), Opruț (Hermannstadt)
  • Mijlocași: Costache, Petrila, Itu (CFR), M. Marin (Pisa), Screciu (Craiova), Vl. Dragomir (Perugia), A. Ciobanu, Casap (Viitorul), Mățan (Voluntari), Câmpanu (FC Botoșani)
  • Atacanți: G. Ganea (FC Viitorul), Markovici (Clinceni)

VIDEO Adrian Mutu se apucă de scris: „O să-mi scriu povestea! Sunt anumite lucruri pe care vreau să le spun"

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Mirel, ai fost pe fază? Sergiu Hanca vrea la națională: „Vin și pe jos! Aș da 200% în fiecare meci”

UEFA a anunțat data de start a turneului final european U19 din România » Cele 4 stadioane pe care se va juca

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (14)
105662257060988
Eugen Qy  •  30 Iulie 2020, 22:43

Pai deh vrea si Mutu sa se lamureasca daca ei joaca asa de PROST datorita "indicatiilor" lui gb sau din cauza ca nu se antreneaza suficient !

115706253533333
Ionut Catalin  •  30 Iulie 2020, 19:10

Pe Vlad chiar ca de ce sa l mai iei la lot ..nu l vedem cu totii ce poate ? Sper sa l tină fcsb in poarta pana la 40 de ani!

kwd2015
kwd2015  •  30 Iulie 2020, 18:25
Postat de Alice Popa pe 30 Iulie 2020, 16:58

Becali se va potoli dupa infrangerea cu CFR Cluj. Si dupa victoria Astrei cu CSU! Dar nu are dreptate, atacandu-l pe Mutu. De unde sa stie Briliantul ca la fcsb ar exista fotbalisti?!?

fai, tu esti foarte inteligenta, se pare! Sa nu ne spui ca tii cu dinamo, ca ne lamurim instant, legat de inteligenta ta....subunitara.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close