FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

GSP LIVE / Cristi Bobar a dezvăluit un incident cu Victor Pițurcă: „S-a supărat și l-a chemat pe președintele Federației”

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2019 12:43

Cristi Bobar, fost oficial la Dinamo, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a povestit un moment incredibil de pe vremea în care Victor Pițurcă era selecționerul echipei naționale. 

După un meci contra naționalei Franței, Victor Pițurcă s-a enervat pentru că la masă, alături de jucători și staff, și-a făcut apariția un influent om de afaceri, căruia Cristi Bobar nu a dorit să îi dezvăluie identitatea.  

Selecționerul a luat imediat măsuri. 

„La un moment dat, a intrat o persoană foarte influentă din afaceri, care era în anturajul echipei naționale. Pițurcă s-a supărat, l-a chemat pe președintele Federației și i-a spus «De astăzi înainte nu mai intră nimeni la echipă în afară de tine și staff-ul meu, la masă». A fost diplomat și până la urmă e un lucru normal”, a povestit Cristi Bobar, la GSP LIVE.

VEZI ȘI:

FOTO Suporterii FCSB-ului, cenzurați la Giurgiu! Ce scria pe banner-ul cu care nu au fost lăsați să intre pe stadion

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
sorinvision
sorinvision  •  23 August 2019, 13:28

Ce vremuri. Acum toate clanurile de camatari si proxeneti din Romania isi fac poze cu jucatorii nationalei dupa meciuri. Am convingerea ferma ca unii dintre jucatori fac poze si zambesc cu ei de frica, chiar daca poate nu isi doresc acest lucru.

1391972634181505
Adrian Popescu  •  23 August 2019, 13:18

Băi m-ați zăpăcit cu Pițurcă al vostru. De ce nu povestiți cum a avut ani de zile Marica tratament preferențial la lot cu Pițurcă, pentru că aducea mașini Mercedes la prețuri preferențiale staffului naționalei și prietenilor”Satanei”. Marica era la Stuttgart iar echipa avea un parteneriat preferențial cu Mercedes. De ce nu spuneți cum a ajuns șeful de sală de la Melody, Păunescu să preia Steaua și să o ofere lui Becali? Prin Pițurcă care tocmai luase cu Lăcătuș și Gheară barul de la Păunescu...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează