FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Povești geniale din cariera lui Mircea Rădulescu: „Le-am băgat o damigeană de vin în duș ca să prindă curaj” + „Când am intrat în vestiar, toate fetele erau goale!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 septembrie 2019 12:19

Mircea Rădulescu (78 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan în această dimineață la GSP Live și a rememorat cele mai spectaculoase amintiri din cariera sa de antrenor.

„La Craiova, înaintea unui meci din cupele europene, le-am adus o damigeană cu vin negru și am băgat-o în duș. Am făcut asta de vreo două ori. Le-am spus «Dacă aveți teamă de meci și credeți că nu-i bateți pe-ăștia, duceți-vă până în baie!». N-a fost unul care să nu treacă pe-acolo! 

Un alt episod a fost cu lectorul institului. Eu eram încă jucător. A auzit el că în unele țări a început să se practice fotbalul feminin. Mi-a spus să fac o echipă formată din studente, sub formă de cercetare, cu fișe medicale, cu toate datele și așa mai departe, pentru a pune niște baze.

După 2 săptămâni s-a stricat căruța. La unul dintre meciurile amicale, după joc, una dintre jucătoare a venit să mă invite în vestiar pentru că fetele voiau să vorbească ceva cu mine. Când m-am dus, erau toate goale! Nu mi-a venit să cred, n-am comentat nimic, dar atunci mi-am dat seama că nu pot să continui această activitate”, a spus Rădulescu la GSP Live.

VIDEO CU PASAJUL DIN EMISIUNE:

Mircea Rădulescu, în prezent conducătorul academiei FC Voluntari, a fost decorat în 2008 de Traian Băsescu pentru toată activitatea și pentru formarea tinerelor generații de campioni cu „Meritul Sportiv Clasa a III-a”. 

Rădulescu a evoluat pentru Sportul Studențesc între 1959 și 1971, pentru ca mai apoi să-și contureze o carieră în antrenorat care a durat mai bine de 35 de ani. Ulterior, acesta a antrenat naționala de tineret a României (1980). De asemenea, a fost secundul primei reprezentative în perioada 1981-1984 și principal în intervalul 1990-1992.

Tehnicianul a mai fost la cârma unor formații precum Universitatea Craiova, Sportul, Rapid sau FC Voluntari. Mai mult, acesta a mai activat ca selecționer pentru Egipt, Siria și Algeria.

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SPANIA 1-2 // Porți închise cu Norvegia și Suedia? UEFA a intrat deja în alertă: „Știm că au fost probleme la București”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
visinu
visinu  •  08 Septembrie 2019, 22:46

Ce trebuie retinut din acest articol este ca Mircea Radulescu a vazut prea multe filme deocheate. Si le confunda cu realitatea.

2146208208751563
Costel Plugariu  •  08 Septembrie 2019, 09:50

Daca erau romani, dadeau din maini a lehamite si plecau din formatie. Albanezii, nu nene, au ramas acolo intepeniti pana li s-a canta imnul adevarat ! Asta da atitudine...

zecs93
zecs93  •  07 Septembrie 2019, 14:58
Postat de badeadorian pe 06 Septembrie 2019, 18:15

Comentariu Super Misogin ....

Hmm nu e chiar misogin, pentru ca daca faci fotbal iti pui echipamentu pe tine si la vestiar trebuie sa te schimbi ?? Nu trebuiau sa ramana goale ?? Sau jucau fotbal cu hainele de strada ??

Vezi toate comentariile (11)
Comentează