FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Victor Becali a răbufnit la adresa FRF, la emisiunea lui Costin Ștucan: „Nu se poate, nu există justificare pentru așa ceva”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 decembrie 2019 09:25

Victor Becali (58 de ani), cândva printre cei mai influenți oameni din fotbalul românesc, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, emisiunea moderată de Costin Ștucan. 

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

Fostul impresar a vorbit, printre altele, despre lipsa lui Gică Hagi de la tragerea la sorți pentru EURO 2020, absență care ar fi venit ca urmare a refuzului Federației de a-l invita. 

„Nu se poate, nu există justificare. Nu se poate să nu fie invitat la un asemenea eveniment. Pe Chivu de ce nu-l inviți? Cred că și Chivu, și Mutu au fost jucători importanți. Chivu e unul dintre puținii noștri jucători, cu excepția lui Belodedici, care a câștigat Champions League.  

A fost Figo, a fost Desailly, fiecare țară a avut câte un jucător important. Nu se poate să nu fie și Hagi”, a declarat Victor Becali, la emisiunea GSP Live. 

PRESA DIN TURCIA: „FRF A REFUZAT SĂ-L INVITE PE HAGI”

Cotidianul turc Fanatik susține că „FRF a refuzat să-l invite pe Gheorghe Hagi din cauza conflictului pe care îl are cu legendarul fotbalist român”.

„Scandal! Hagi nu a fost invitat la tragere!", anunță Fanatik. „Federația română l-a refuzat pe Gheorghe Hagi la show-ul pentru Euro 2020. În timp ce alte țări au avut invitați, FRF nu l-a sunat pe Hagi din cauza conflictului cu marea legendă, chiar dacă era gazda ceremoniei”.

Jurnalul de la Istanbul adaugă: „La mijloc ar fi Academia lui Hagi. Faptul că Federația nu ar fi oferit suficient sprijin școlii de fotbal a lui Hagi a declanșat probleme între cele două părți. Întrebarea este dacă Hagi și forul român ar putea ajunge la un compromis”. Detalii, AICI!

Vezi și: 

FRF, prima reacție despre absența lui Gică Hagi de la tragerea la sorți pentru EURO 2020: „Eu tot cred că e o gafă a cuiva”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
deusdat
deusdat  •  02 Decembrie 2019, 19:55

Parcă GSP Click se lăuda că s-a aflat la originea condamnărilor din Dosarul Transferurilor. Acum se iubește cu penalii? Se poate?! O să se supere Iohannis și cu CTP.

gigicoaste
gigicoaste  •  02 Decembrie 2019, 19:01

Vă dați seama, un pușcăriaș *** "a răbufnit", nimic mai uimitor, nu e așa? Un adevărat exemplu al societății civile românești ce trebuie urmat și ascultat la fiecare grohăială. /s (pentru cei ce nu au priceput)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigicoaste
gigicoaste  •  02 Decembrie 2019, 18:56

Foarte bine ca sunteți interziși de FRF! Pamfletarii nu au ce căuta la masa presei de sport. În continuare promovați pușcăriașii, analfabetismul și pornografia și vă victimizați! Culegeți ce ați sădit. Stucan a plecat din MediaPro să își continue "anchetele". Cum a ramas cu "cazul" Ianis la Fiorentina? Ai aberat jumătate de an despre mafia din spatele tranzacției. Ai renunțat, te-ai mutat poate poate prinde mai bine aici, cu invitați "de seamă". Nu ați învățat nimic de la viață, evoluția pentru voi rămâne o necunoscută!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează