FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Cum a reacționat Ilie Dumitrescu când a auzit că Mitriță vrea să se retragă de la națională: „S-a întâmplat ceva între ei!”

Ilie Dumitrescu, foto: Ștefan Constantin
Ilie Dumitrescu, foto: Ștefan Constantin

Articol de - Publicat joi, 30 iunie 2022 09:19 / Actualizat joi, 30 iunie 2022 10:42

Ilie Dumitrescu (53 de ani), fostul mare atacant al naționalei României, nu înțelege dorința lui Alex Mitriță (27 de ani) de a nu mai da curs convocărilor.

Mitriță, extremă aflată sub contract cu americanii de la New York City FC, i-ar fi transmis selecționerului Edi Iordănescu să îl sară din schemă pentru următoarele meciuri. Mai exact, partida pierdută de „tricolori” 0-2 în Muntenegru ar fi fost ultima pentru el la națională.

Ironii dinspre FRF după anunțul retragerii de la națională: „Mai întâi trebuie să te apuci de fotbal”
RETRAGERE
Ironii dinspre FRF după anunțul retragerii de la națională: „Mai întâi trebuie să te apuci de fotbal”

Ilie Dumitrescu nu înțelege decizia lui Mitriță

„Eu nu concep așa ceva. Au fost momente când nu jucam în Anglia, am avut probleme cu permisul de muncă, și sufeream foarte tare pentru că pierdeam echipa națională. În ultimele două meciuri din Liga Națiunilor, Mitriță n-a mai fost în lot. Probabil că s-a întâmplat ceva (n.r. - între Mitriță și selecționerul Edi Iordănescu), altfel nu pot înțelege.

Dacă n-a fost ceva între părți la acțiunea asta, nu văd un lucru pozitiv pentru un jucător ca Mitriță, care își dorește să facă performanță, să renunțe la echipa națională. Nu l-am înțeles nici pe Ștefan Radu.

La echipa națională sunt și jucători nemulțumiți, există competiție pe posturi. Dar eu n-aș renunța niciodată la echipa națională”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Alexandru Mitriță, decizie-șoc: nu mai acceptă convocările la echipa națională!

Mitriță a debutat la prima reprezentativă a României în martie 2018 și a adunat de atunci 18 prezențe și 3 goluri în „tricolor”.

După meciul din deplasare cu Muntenegru, fotbalistul care aparține de New York City FC nu a mai prins niciun minut pe teren în următoarele 3 partide. Cu Bosnia în deplasare și la returul cu Muntenegru nici măcar nu a fost pe foaia de joc.

Mitriță a evoluat sezonul trecut la PAOK Salonic, sub formă de împrumut, iar acum trebuie să revină la New York City FC. Probabilitatea ca el să rămână la echipa americană este, însă, infimă.

Citește și alte știri despre echipa națională:

Se face iar de râs Federația? Burleanu și Stoichiță n-au înlocuitor pentru Edi Iordănescu

Burleanu l-a chemat „la raport” pe Edi Iordănescu după meciurile naționalei din iunie, dar îl asigură că e susținut în continuare

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează