FOTBAL  »  NATIONALA  »  INSULELE FEROE - ROMÂNIA

INSULELE FEROE - ROMÂNIA // VIDEO Alex Mitriță de-abia așteaptă să aibă copii: „Chiar dacă nu sunt talentați, îi voi forța să joace fotbal”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 octombrie 2019 17:44

Alexandru Mitriță (24 de ani, extremă stânga) a vorbit în cantonamentul echipei naționale despre ceea ce își dorește să devină copiii săi.

  • România joacă împotriva Insulelor Feroe în deplasare, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19:00, iar cu Norvegia, pe Arena Națională, pe 15 octombrie de la ora 21:45.  
  • Meciurile vor fi transmise pe Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro. 

„Îmi doresc să am cât mai mulţi băieţi, ca să îi dau la fotbal. Chiar dacă nu sunt talentaţi, îi voi forţa să joace fotbal", a spus Mitriță la FRF TV.

Mitriță, fotbalistul lui New York City, s-a căsătorit recent cu Alesia, pe care a cerut-o de soție imediat după transferul său în SUA.

VREA SĂ COLECȚIONEZE CÂINI

Cel mai mare regret al lui Alex Mitriță de când a plecat în Statele Unite ale Americii este că nu a putut să își ia câinii cu el, dar și-a făcut o promisiune: va colecționa câini din fiecare țară în care se va transfera. 

„Mi-a fost foarte greu să stau fără ei, chiar îi iubesc. Nu s-a putut să îi iau cu mine cu acest drum foarte lung și am zis să îmi cumpăr unul în America. Acum am zis că la fiecare echipă la care mă voi duce o să îmi cumpăr alt câine în fiecare țară”, a mai declarat Alex Mitriță.

VIDEO MATCH PREVIEW INSULELE FEROE - ROMÂNIA

CLASAMENT GRUPA F

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

VEZI ȘI:

ROMÂNIA U21 - UCRAINA U21 // Ne duelăm cu 7 campioni mondiali » Noua generație a lui Mirel Rădoi vrea răzbunare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează