FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

E de acord cu decizia FRF de a-l păstra pe Edi Iordănescu: „Nu a greșit flagrant”

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2022 20:31 / Actualizat joi, 29 septembrie 2022 21:50

Ionuț Badea (46 de ani), fost antrenor la UTA, este de părere că FRF a luat o decizie bună prin păstrarea lui Edi Iordănescu în funcția de selecționer.

Deși a retrogradat în Liga C cu echipa națională, Iordănescu a primit în continuare credit din partea conducerii FRF, pentru preliminariile de calificare la EURO 2024.

MM Stoica îl ironizează pe Edi Iordănescu: „Nu vreau să fiu malițios, dar e greu să mă schimb la 57 de ani”
LIGA NAȚIUNILOR
MM Stoica îl ironizează pe Edi Iordănescu: „Nu vreau să fiu malițios, dar e greu să mă schimb la 57 de ani”

Ionuț Badea îl susține pe Edi Iordănescu

„În condițiile în care Edi Iordănescu ar fi greșit flagrant, m-aș fi putut gândi la o înlocuire. Dar nu văd probleme de tactică, ceva care să mă determine să spun că trebuie schimbat. Dacă ne mințim în continuare că suntem buni, vom trăi în continuare într-o confuzie.

E normal să ne propunem un obiectiv de calificare, dar nu trebuie să se creeze așteptări foarte mari. Realitatea e alta. Dar în anumite situații o echipă mai slab cotată poate să câștige, trebuie să creezi un joc consistent. Edi Iordănescu are nevoie de cel puțin o campanie de calificare.

Altfel, riști să traiești din șocuri, apoi să revii la aceeași problemă pe care o ai. Poți să ascunzi problemele pe care le ai dând mereu afară antrenorii. Mi s-ar părea o eroare managerială schimbarea lui Edi Iordănescu”, a spus Ionuț Badea la Digi Sport.

VIDEO. Răzvan Burleanu merge pe mâna lui Edi Iordănescu

„Au fost demarate procedurile pentru zilele următoare. Vineri urmează o ședință a Comsiei Tehnice, apoi, raportul va fi validat de o ședință a CEx. Vrem ca la tragerea la sorți pentru Euro 2024 să știm sigur ce antrenor vom avea. Eu pot să vă zic propunerea mea, este Edi Iordănescu!

Rolul nostru, ca administrație, este să oferim tot ce trebuie din punct de vedere logistic. Am încercat să scoatem maximum posibil cu orice selecționer. Dacă ne uităm la ultimele două meciuri, suntem de acord că s-a creat o coeziune la nivelul lotului. Ne dă încredere pentru campanania care începe în luna martie a anului viitor, avem motive de optimism.

Ce ne bucură este că nu ne-am dus mai jos de urna a 3-a în tragerea la sorți pentru Euro 2024. În ceea ce privește că în următoarea ediție a Ligii Națiunilor am retrogradat, vom întâlni echipe mai accesibile. 

Ce ne interesează este că în meciul cu Finlanda am văzut 9 jucători crescuți la tineret, iar cu Bosnia am văzut 7 jucători. Acești jucători trebuie să își atingă potențialul maxim campania următoare”, a spus Răzvan Burleanu.

Citește și:

Verdictul lui Rădoi despre Edi Iordănescu și dezastrul din Liga Națiunilor: „Asta trebuie să facem!”

3 foști internaționali s-au pronunțat azi în privința lui Edi Iordănescu: „Acum ce să facem cu ăsta micu', dacă n-are marfă?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close