FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

ISLANDA - ROMÂNIA, BARAJ EURO 2020 // Mirel Rădoi a numit 8 jucători care nu vor lipsi la baraj » Cine e liderul: „Va fi prezent oricum la națională!”

Articol de GSP - Publicat joi, 13 februarie 2020 18:48

Selecționerul Mirel Rădoi (38 de ani) a conturat lotul pentru meciul de baraj cu Islanda.

„Pot da câteva nume. Tătărușanu și Ionuț Radu nu vor lipsi. Apoi Chiricheș, care e unul dintre cei mai importanți fotbaliști. Mai departe e Stanciu, nu poate lipsi. Arată o formă foarte bună de fiecare dată când vine, chiar dacă are niște momente de rătăcire la declarațiile publice. Vom lămuri și asta. Răzvan Marin, Cicâldău și Nistor arată că trebuie să facă parte din echipă. 

Ianis Hagi a jucat destul de bine la Rangers și îl va ajuta campionatul Scoției pentru meciul cu Islanda.

Apoi, pot apărea mai multe nume, Budescu, Alibec, Tamaș, Săpunaru”, a declarat Rădoi la „Marius Tucă Show”.

„Cred că Vlad Chiricheș poate fi liderul actualei generații. A revenit după o accidentare. S-ar putea să apară titular la Sassuolo în următoarele meciuri. Dacă va fi apt fizic, va fi prezent oricum la națională!”
Mirel Rădoi, selecționer România

Rădoi se bazează pe 8 tineri

Întrebat care dintre jucătorii pe care i-a antrenat la naționala de tineret vor face pasul la prima echipă, Rădoi a fost franc: „Nedelcearu, Rus, Cicâldău, Răzvan Marin, Florinel Coman, Ianis Hagi și Dennis Man. În viitorul apropiat, cu vârsta lui Tătărușanu, poate intra în poartă Radu. Pușcaș are o concurență destul de aprigă. Acolo sunt Keșeru, Alibec, Țucudean”.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

Vezi și: 

România da peste staturile din Brazilia și Argentina la Jocurile Olimpice! Doar două locuri au mai rămas libere

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
581534618615543
Robert Ivan  •  17 Februarie 2020, 16:10

Astia mai sunt fotbalisti in activitate ( Tătărușanu , Ionuț Radu Chiricheș, Răzvan Marin)?!?!? RADOI isi taie creanga de sub el cu astia.

10204061186185275
Mason Dan Pintican  •  17 Februarie 2020, 13:06

CAMORA AR TREBUI SA FIE LIDERUL....

10221359985408310
Dario Leparte Dell Avega  •  17 Februarie 2020, 11:51

Pai nu vad diferenta íntre echipa care o facea Contra si echipa care o face el.... Erau vorba de schimbari daca mergem cu aceiasi jucatori care nu au facut nimic in preliminarii nu vad unde este schimbarea... Singurul lucru bun ca nu merge malaiul mare de Puscas... Nu are Fata de nationala

Vezi toate comentariile (57)
Comentează