FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

ISLANDA - ROMÂNIA // Staff-ul naționalei se gândește serios la convocarea lui Valentin Mihăilă: „Are calități extraordinare”

Articol de GSP - Publicat luni, 10 februarie 2020 18:14

Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi, noul selecționer al naționalei României, a declarat că Valentin Mihăilă (20 de ani, extremă stânga), fotbalistul Craiovei, este unul dintre jucătorii pe care staff-ul tehnic al „tricolorilor” îl urmărește cu atenție.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

Cu toţii avem o părere foarte bună despre Mihăilă, pentru că are nişte calităţi extraordinare pentru vârsta lui. Având acea viteză, este şi un jucător care apare foarte bine în faţa porţii.

Când va reuşi să fie mai combinativ, să joace între linii, din zona laterală să intre în zona centrală, şi va marca mai multe goluri, cu siguranţă va fi un jucător de mare valoare şi va costa mulţi bani. Este tânăr, are timp să înveţe aceste lucruri", a declarat Dică la TV Telekom Sport.

Mihăilă este la cel mai bun sezon din cariera lui. Prezență constantă în echipa Craiovei din acest sezon, fotbalistul a adus victoria oltenilor de aseară, din partida cu Viitorul (2-1), cu golul reușit în minutul 82.

1.500.000 €este cota de piață a lui Mihăilă, potrivit Transfermarkt

4 goluriîn 4 selecții a reușit Mihăilă pentru România U21

vezi și:

EURO 2020 | PROGRAMUL COMPLET + Cum arată GRUPELE EURO și ce meciuri se joacă la București

România da peste staturile din Brazilia și Argentina la Jocurile Olimpice! Doar două locuri au mai rămas libere

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
firaldo
firaldo  •  19 Februarie 2020, 08:26
Postat de kaloogarele pe 10 Februarie 2020, 22:23

Bine, da' omu' nu a zis ca il cheama acum ci cind o mai creste ... eu unu' sint fan Mihaila si as vrea sa il cheme, da' nu mi s-a parut ca e o solutie pentru acum. De exemplu cu Viitoru' a aratat ca invata si joc de cap (ceea ce echipei nationale chiar ii trebuie) dar e inca prea sters in joc pentru seniori

Stai linistit ca nu il cheamă,o sa fie chemat Coman,care e mult mai în formă decât Mihăilă,nu?:)))))Oricum pe partea aia e chemat sa fie rezerva lui Mitrita.Dar e normal sa nu fie chemat Mihăilă...intr-un final ce mare lucru ă făcut...a dat 4 goluri în 2 meciuri la tineret...in comparatie care Mbappe....este?

deusdat
deusdat  •  11 Februarie 2020, 00:56

Mihăilă e două etaje peste Mbappanul lu ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kaloogarele
kaloogarele  •  10 Februarie 2020, 22:23

Bine, da' omu' nu a zis ca il cheama acum ci cind o mai creste ... eu unu' sint fan Mihaila si as vrea sa il cheme, da' nu mi s-a parut ca e o solutie pentru acum. De exemplu cu Viitoru' a aratat ca invata si joc de cap (ceea ce echipei nationale chiar ii trebuie) dar e inca prea sters in joc pentru seniori

Vezi toate comentariile (7)
Comentează