FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA, 24 MARTIE, 20:30, PROTV, GSP

Israel a anunțat lotul pentru amicalul de acasă cu România

Bibras Natcho, în dreapta // FOTO: Guliver/GettyImages
Bibras Natcho, în dreapta // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 15 martie 2018 13:21

Israel și România vor disputa pe Stadionul Netanya din orașul cu același nume un meci amical, pe 24 martie, care va începe la ora 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV.

Antrenorul interimar al naționalei Israelului, Alon Hazan, a publicat lotul de 23 de juncători pe care se va baza la meciul cu naționala lui Cosmin Contra.

Hazan a făcut mai multe surprize și a decis să-l pe mijlocașul Eran Levi, legitimat la Maccabi Netanya. Stângaciul 33 de ani impresionează în campionatul intern, având 8 goluri și 9 pase de gol pentru revelația campionatului, locul 5. Tot de la Maccabi Netanya au fost convocați și golgeterul campionatului, Saba Diaa, dar și portarul Dani Amos.

Prima clasată, Beer Sheva, are 6 jucători, printre care Melkson și Maman. La naționala Isrelului pot debuta Tal Kahila și Maor Kandil. Dintre stranierii convocați, cei mai cunoscuți sunt Tal Ben Haim, Bibras Natcho și Munas Dabbur. Naționala Israelului se va reuni pe 21 martie.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează