FOTBAL  »  NATIONALA  »  PROGRAM

LIGA NAȚIUNILOR // S-a stabilit programul meciurilor » Când vor debuta „tricolorii”

Articol de - Publicat miercuri, 04 martie 2020 00:00

România și-a aflat azi adversarii din ediția a doua a Ligii Națiunilor. „Tricolorii” vor juca într-o grupă dificilă cu Irlanda de Nord, Austria și Norvegia.

  • Grupele din Liga Națiunilor - AICI
  • Doar primele două cel mai bine clasate în competiția europeană (cu excepția primelor 20 de echipe, locurile 1 și 2 din preliminariile clasice de Mondial) vor ajunge în play-off-ul pentru calificarea la CM 2022;
  • Dacă va câștiga grupa și va promova în Liga A, România va fi sigur într-una din primele două urne în preliminariile pentru Euro 2024;
  • Locul 1 în grupă poate aduce un alt bonus. Cel mai bine clasate 2 câștigătoare de grupe care nu s-au calificat la CM 2020 sau la baraj din preliminariile clasice vor merge la baraj.

Echipa noastră va începe grupa cu un meci acasă contra Irlandei de Nord, vineri, 4 septembrie, de la ora 21:45. De asemenea, epilogul din noua ediție a Ligii Națiunilor va fi consemnat tot de un duel cu nord-irlandezii, marți, 17 noiembrie (21:45).

Programul României în Liga Națiunilor:

  • Vineri, 4 septembrie: Norvegia – Austria, România – Irlanda de Nord (ora 21:45)
  • Luni, 7 septembrie: Austria – România, Irlanda de Nord – Norvegia (ora 21:45)
  • Joi, 8 octombrie: Irlanda de Nord – Austria, Norvegia – România (ora 21:45)
  • Duminică, 11 octombrie: Norvegia – Irlanda de Nord (ora 19:00), România – Austria (ora 21:45)
  • Sâmbătă, 14 noiembrie: România – Norvegia (ora 19:00), Austria – Irlanda de Nord (ora 21:45)
  • Marți, 17 noiembrie: Austria – Norvegia, Irlanda de Nord – România (ora 21:45)

LIGA NAȚIUNILOR » România și-a aflat adversarele din a doua ediție a Ligii Națiunilor + dueluri-șoc în Liga A

Totul despre adversarele României din Liga Națiunilor: Austria, Norvegia și Irlanda de Nord

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
curious_george
curious_george  •  04 Martie 2020, 10:09

5 egaluri si o infrangere :))

felix_grandet
felix_grandet  •  04 Martie 2020, 07:59

Faina grupă. Ideala pt a ne testa adevăratul nivel. Dacă ne vom descurca onorabil, abia apoi vom putea emite pretenții de calificare la un Euro sau la un Mondial.

joze_maurinio
joze_maurinio  •  04 Martie 2020, 03:26

Hmmm, am mare incredere in iechipa nationala si in baietiiii. Program usor, luam toate punctele si luam si puncte la impresia artistica. Primul meci, 3 puncte cu Irlanda de Sud. Dupe care, batem Australia( capitala la Wien) si dupe care batem Dinamarca. Sau Finlanda. Sau Swedia. Sau care naiba scandinavi mai sunt pe acolo, ca batem si Islanda acum la scor 7-0 in baraj. Practic, suntem calificati la mondialul din Cuatar. Nu vad cum ne poate scapa calificarea, ca doar nu e Haalalandu mai bun ca Mbapeul nostru. Sa nu uitam ca Haaalalandu nu e in forma, ca nu a inscris in ultima ietapa. Deci, djaba dai 15 goluri in 10 meciuri consecutive la BVB, daca nu marci in ultima, bai HaHaHalalandule. Dar sa revenim la lucruri serioase, adica la Becali si fotbalul nostru. BAAAAAAAA, astia sunt nesimtiti ba, sa ne puna in grupa asta!? Bine, si daca punea Romania singura in grupa, tot nu se califica! Asa valoare avem. DAR, sa fim romani, si sa credem pana la capat, adica minutul 90 cu Islanda la scor de 2-0 pentru ei, ca poate dam 3 in prelungiri si jucam baraj in Ungaria.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează