FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Man și Mihăilă NU vor juca pentru România U21! Declarații de ultimă oră ale lui Nicolae Dică

Man și Mihăilă NU vor juca pentru România U21
Man și Mihăilă NU vor juca pentru România U21

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2021 18:33 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 18:50

Dennis Man (22 de ani) și Valentin Mihăilă (21 de ani), care evoluează pentru Parma în Serie A, au fost incluși de Mirel Rădoi pe lista preliminară a stranierilor convocați pentru debutul în preliminariile Cupei Mondiale, iar antrenorul secund, Nicolae Dică, a confirmat că cei doi jucători nu vor participa cu naționala de tineret la EURO 2021.

Mirel Rădoi și Adrian Mutu au trimis convocările pentru meciurile de la finalul lunii martie, iar Dennis Man și Valentin Mihăilă, care au fost cei mai importanți jucători pentru „tricolorii mici” în preliminariile pentru Campionatul European de tineret, au fost chemați la prima selecționată. 

Nicolae Dică: „M-am bucurat pentru evoluția lui Dennis Man”

„Nu mă aşteptam să joace titular Man pentru că din ce vedeam în Italia, la echipele pe care le dau ziariştii de acolo, Man nu apărea titular, apărea Mihăilă. M-am bucurat pentru evoluţia lui pentru că am văzut la el mai mult curaj faţă de meciurile anterioare. Am văzut o implicare mai mare în joc, a avut şi acest tupeu pozitiv în joc să vină să primească mingea să dea să plece. Dar îmi pare rău că s-a accidentat că eu cred că asta a fost şi motivul pentru care el a fost scos la pauză. 

Uşor, uşor i se dă încredere şi el are nevoie de acest lucru. Este un jucător de moral, este un jucător care este şi tânăr şi trebuie să vorbeşti cu el, mereu să îl încurajeze. Eu cred că la Man s-a plătit o sumă foarte mare pe el, este un jucător tânăr şi eu cred că şi antrenorul de la Parma şi cei din conducere vorbesc cu el”, a declarat Nicolae Dică la TV Telekom Sport.

Nicolae Dică: „În principiu, Man și Mihăilă nu se duc la EURO U21”

Într-un dialog cu moderatorul Silviu Samoilă, Nicolae Dică a confirmat că Dennis Man și Valentin Mihăilă vor evolua la naționala mare la finalul lunii martie, când România U21 va juca în faza grupelor la turneul final al Campionatului European de tineret.

Dică: Păi, nu îi vezi acolo?
Samuilă: Dacă sunt pe lista asta înseamnă că nu vor fi la Mutu? Deci nu se duc la Campionatul European?
Dică: Da. În principiu, asta este decizia.

Lista stranierilor convocați de Mirel Rădoi:

PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 2/0), Ionuț Radu (Inter Milan/Italia, 0/0);

FUNDAȘI: Vasile Mogoș (Chievo Verona/Italia, 3/0), Bogdan Țîru (Jagiellonia/Polonia, 2/0), Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Dragoș Grigore (Ludogoreț/Bulgaria, 38/1), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 23/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 59/0), Cristi Ganea (Aris Salonic/Grecia, 7/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 5/0);

MIJLOCAȘI: Sergiu Hanca (KS Cracovia/Polonia, 5/0), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 25/2), Alexandru Crețu (NK Maribor/Slovenia, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 42/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 14/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 44/6), Alexandru Băluță (Akademia Puskas/Ungaria, 7/1), Erik Bicfalvi (FC Ural/Rusia, 6/1), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 0/0), Dennis Man (Parma/Italia, 6/1);

ATACANȚI: Claudiu Keșeru (Ludogoreț/Bulgaria, 40/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 20/8).

VIDEO. FCSB, afectată de plecarea lui Dennis Man: „Era golgeterul campionatului, un jucător important pentru FCSB”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Blat în Spania - România la Euro '96? Ilie Dumitrescu, răspuns tare pentru Răducioiu + Momentul care îl bântuie: „O să mă urmărească toată viața”

Cât se mai pricepe Stoichiță la fotbal? » Directorul tehnic al FRF anunță că Olanda U21 e mai slabă decât noi. Realitatea îl contrazice crunt!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
aius
aius  •  10 Martie 2021, 16:39

La.Mihaila inteleg,dar la.Man...ce sa caute la echipa mare?!Nu a fost niciodata important,ptr.cei mici!Sa ne spuneti ,,dragi,,ziaristi,cate meciuri a jucat Manla ultimul Euro?!

176901212832165
Dan Petnaise  •  06 Martie 2021, 13:41

Dică-cap de nucă. Cum să nu îl laude stelistul pe fcbecalist? Man a fost cel mai bun de pe teren.

cornelcc
cornelcc  •  05 Martie 2021, 21:28
Postat de valentindragobete pe 05 Martie 2021, 20:30

Inca o data, văzând ce-a " selecționat " Radoi cu staful lui, se vede " clasa" lor de mari selecționeri !

Pai ia fa tu lotul, daca esti mult mai priceput, asa cum te crezi! Asa, ca sa le dai clasa, sa le-arati cine e adevaratul selectioner!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează