FOTBAL  »  NATIONALA  »  NATURALIZARE

Mario Camora, soluție pentru Mirel Rădoi: „Am trimis actele la MTS, mi-ar plăcea să joc pentru România la EURO” » Îl vrei la națională?

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 martie 2020 18:13

Mario Camora (33 de ani), căpitanul lui CFR Cluj și unul dintre cei mai reprezentativi străini trecuți prin „Gruia”, spune că e pe ultima sută de metri cu dobândirea cetățeniei române.

Cum discuțiile despre o posibilă convocare a acestuia la echipa națională datează deja de mai multă vreme, Camora afirmă cu sinceritate că și-ar dori să îmbrace tricoul României și așteaptă un semn de la Mirel Rădoi.

„La începutul lui februarie, am trimis actele la Ministerul Tineretului și Sportului. Am trimis documentele, nu mai depinde de mine acum. Mi-au spus că va dura între 3 și 6 luni. 

Oricum, eu voi locui aici după ce voi termina fotbalul. Dacă aș merge la națională, m-aș bucura. Această țară minunată mi-a dat totul, mi-ar plăcea să port tricoul naționalei și să mergem la EURO”, a spus Camora, la TV Digi Sport.

Mario Camora, fundaș în vârstă de 33 de ani, evoluează pentru CFR Cluj din 2011. În 2021, portughezul ar împlini 10 ani de când evoluează pentru „feroviari”.

Mario Camora, soluție pentru Mirel Rădoi: „Am trimis actele la MTS, mi-ar plăcea să joc pentru România la EURO” » Îl vrei la națională?
Mario Camora își dorește să evolueze pentru naționala României

9 goluriîn 328 de meciuri are Camora la CFR Cluj, pentru care evoluează încă din 2011

Citește și alte știri de actualitate din fotbal:

Gluma lui Mario Camora despre Dan Petrescu: „El stătea izolat și în timpul campionatului” :)

VIDEO Moment emoționant în plină pandemie de coronavirus » Imnul României a răsunat în toată țara, de la megafoanele mașinilor de poliție

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
189254898748309
Claude SH  •  29 Martie 2020, 22:12

Încă un aspect gsp, ce poze ați găsit atât cu antrenorul, cât și cu jucătorul selectionabil:)) chiar asa? Va place sa faceți lobby pentru anumiți jucători de la anumite echipe? Nu uitați ca în ultimii ani va puteți lauda cu dezastrul Naționalei! Va place?

189254898748309
Claude SH  •  29 Martie 2020, 22:06

Ce experienta internațională au Pantiru și Velisar? Nu se pot compara cu Mario Camorra, care va juca la cel mai înalt nivel următorii 5 ani. Sper sa nu zicem din nou ca ce jucător a ratat Radoi. Merita la Națională

optim
optim  •  29 Martie 2020, 14:36

Daca vreunul din cei care ați comentat credeți ca se compara oricare fundaș stanga roman cu Camora la ora actuala, se vede clar ca nu aveti nicio tangenta cu fotbalul. O fi având 33 de ani dar ară partea stanga cum nu o face nicio mare tânăra speranta. Am și o intrebare pentru voi, într-un meci de baraj decisiv pentru calificare, merita forțată întinerirea asta cu care dati in sus și in jos sau trebuie jucat cu tot ce e mai bun ca poate-poate? Am vazut in meciul cu Spania ce poate nationala u21 in fata unor seniori.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează