FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Mihai Neșu, cel mai mare susținător al lui Mirel Rădoi: „Mi-e foarte drag, a fost un exemplu pentru mine la Steaua. Am fost trist după Islanda” + Sfatul oferit: „Am remarcat asta în scurta mea viață”

Mihai Neșu (37 de ani) ne îndeamnă să avem încredere în selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani), fostul său coleg de la FCSB.
Mihai Neșu (37 de ani) ne îndeamnă să avem încredere în selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani), fostul său coleg de la FCSB.

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2020 21:34 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 22:31

Mihai Neșu (37 de ani) ne îndeamnă să avem încredere în selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani), fostul său coleg de la FCSB. 

Mirel Rădoi a fost criticat de o bună parte a oamenilor de fotbal. Motivele au fost diverse, unele justificate, altele mai puțin. Selecționerul are însă un suporter devotat în Mihai Neșu. Acesta îndeamnă toți fanii la încredere și răbdare.

Mihai Neșu, fanul „tricolorilor”

„M-am uitat ieri la meci, am rezistat până la final. Mai urmăresc fotbalul. Nu știu pe ce plan să îl pun, dar având în vedere că Mirel antrenează acolo, mă uit. Am fost foarte trist după meciul cu Islanda. Îmi pare rău pentru aceste 3 rezultate. Sper ca următoarele meciuri să revină la nivelul pe care l-au arătat cu Austria, atât în tur, cât și în retur. Nu poți spune că au jucat rău”, a declarat Mihăiță Neșu la „Digi Sport Special”.

Mihai Neșu, mesaj de suflet pentru Mirel Rădoi

„Eu mai lipsesc să zic ceva, în toată debandada asta. Mirel e o persoană la care țin foarte mult, mi-e foarte drag, a fost un exemplu pentru mine cât am jucat la Steaua. Un căpitan adevărat. El știe cel mai bine. Peste o săptămână, două, când se liniștește, e suficient de matur și de ambițios pentru a lua cea mai bună decizie. Eu sunt împotriva criticilor, vreau să văd doar părțile bune. Am văzut în viața mea, asta destul de scurtă, că e bine să vezi binele din jurul tău. Vreau să rămân un suporter al naționalei, al lui Mirel. Asta înseamnă suporter”, a spus Neșu. 

Fundația Mihai Neșu construiește un centru de recuperare

Mihai Neșu, prin intermediul Fundației pe care o conduce, luptă să construiască un centru de recuperare pentru copiii cu dizabilități, lângă Oradea. Pentru a-l ajuta, poți trimite SMS cu mesajul CRED la numărul 8844. Vei dona lunar suma de 2 euro.

Procedura e simplă. Cine vrea să ne susțină proiectul și să ajute copiii cu dizabilități care au nevoie zilnic de terapie, iar costurile ajung la niște sume foarte mari, pentru că sunt cele mai bune din lume, pot trimite un SMS cu mesajul CRED la numărul 8844. Firmele care au profit, sperăm că mai sunt în această perioadă, dacă e vreuna care crede în proiectul nostru și vrea să îl susțină, pot direcționa din impozitul pe profit către noi. Ar fi un lucru extraordinar. Terenul pe care l-am cumpărat pentru Centru a fost plătit aproape în totalitate din banii donați de firme
- Mihai Neșu

VIDEO. Mihai Neșu: „Fiți alături de mine și credeți în minuni!”

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

FRF îl vrea, dar Mirel Rădoi zice „adio”! EXCLUSIV Motivele pentru care selecționerul e decis să renunțe

Ipoteză-șoc lansată de Helmuth Duckadam: „E un complot împotriva lui Rădoi! Cornel Dinu, Gigi Becali, toată lumea vrea asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
vladimirescu1947
vladimirescu1947  •  16 Octombrie 2020, 01:12

Mihai Nesu, Ogararu si Radu Paraschivescu au aratat in seara asta partea frumoasa a fotbalului romanesc, o emisiune cum rar mai vedem in zilele astea. O observatie pentru autorul articolului, Mihai Nesu si Radoi sunt fosti colegi la Steaua, nu doar la fcsb. Nu era nevoie de grupul de consoane in acest articol.

3980873398594792
Liviu Popovici  •  15 Octombrie 2020, 23:57

Fabulos! Cata nevoie avem de OAMENI in tara asta. Abia au asteptat unii sa-si verse veninul de parca Radoi s-a pus singur acolo si a venit cu jucatori de acasa. Ma uitam la chipul lui, maroniu, cu cearcane...chiar merita atata ura un tanar care vrea sa faca ceva? Nesu este de departe un exemplu pentru toti "iexpertii" din fotbalul de studio, pentru toti romanii. Bravi Mihaita si succes in tot ce faci. Radoi sa inteleaga atat: Sa nu moara pentru fotbal...e doar un joc, o joaca, azi pierzi si esti jos, maine te ridici. Sa inceapa reconstructia de la zero, sa aduca jucatori noi care macar atitudine sa aiba, sa lase vedetele lui taticu sa-si arate valoarea mondiale prin campioante de mana a treia.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează