FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Mihai Stoica e contrariat de negocierile dintre FRF și Dan Petrescu: „CFR nu vrea niciun ban? Devine sponsorul Federației?”

Mihai Stoica (56 de ani)
Mihai Stoica (56 de ani)

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 09:41

Mihai Stoica (56 de ani), managerul celor de la FCSB, nu înțelege cum Dan Petrescu (53 de ani) ar putea ajunge selecționer, dacă FRF nu achită clauza de reziliere pe care o are la CFR Cluj. 

  • Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a negociat cu FRF venirea la națională. Într-un dialog cu Ovidiu Ioanițoaia, „Bursucul” a transmis că va lua o decizie finală după data de 19 decembrie, când este programată ultima etapă de Liga 1 din anul 2021.

Mihai Stoica crede că Dan Petrescu are calitățile necesare pentru a prelua postul de selecționer al primei reprezentative, dar este sceptic în privința șanselor ca acest lucru să se întâmple. 

Ce așteaptă Dan Petrescu? Motivul pentru care ar amâna preluarea naționalei: „Vă spun eu de ce trage de timp!”
SELECȚIONER
Ce așteaptă Dan Petrescu? Motivul pentru care ar amâna preluarea naționalei: „Vă spun eu de ce trage de timp!”

Mihai Stoica: „Dan Petrescu se impune în orice vestiar”

„Ce știu eu este că Petrescu are și va avea mereu un CV care îl impune în orice vestiar. Este un motivator de excepție, asta e foarte important la națională. Acum, nu știu ce selecționer este sau dacă reușește. 

Dar să vedem, am rămas puțin confuz când am citit declarațiile, că o să anunțe pe 19 decembrie. Eu altceva nu înțeleg. De ce a trebuit să se știe neapărat că s-a discutat cu Petrescu? E lipsit de sens și de logică să mergi și să faci imagine cu un antrenor aflat sub contract”, a spus Dan Petrescu, la Telekom Sport. 

Mihai Stoica: „CFR devine sponsorul FRF?”

Dan Petrescu are o clauză de reziliere importantă la CFR Cluj, în valoare de 500.000 de euro. Pentru a ajunge la națională este nevoie de un alt tip de înțelegere. Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a transmis clar că Federația nu poate achita această sumă. 

Mihai Stoica a fost contrariat de acest detaliu: „Dacă Federația nu plătește clauza, e o chestie puțin ciudată. Deci CFR nu vrea niciun ban? Practic, devine sponsorul Federației Române de Fotbal”.

VIDEO Adrian Porumboiu despre Dan Petrescu: „Îmi pare rău că nu l-am avut la Vaslui. E cel mai bun antrenor român”

Citește și alte știri despre echipa națională:

Ce așteaptă Dan Petrescu? Motivul pentru care ar amâna preluarea naționalei: „Vă spun eu de ce trage de timp!”

EXCLUSIV VIDEO Florin Bratu a găsit viitorul golgeter al naționalei: „Nici Mutu, nici Pancu, nici Ganea, niciunul nu avea execuțiile lui”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
ray51
ray51  •  05 Decembrie 2021, 10:26

CFR-ul va castiga si acest campionat! Alta intrebare?...

226628904800238
Reflector Sv  •  04 Decembrie 2021, 23:00

Acest individ *** "mm' impreuna cu celalalt caraghios stapanul sau de la ceatura dubioasa fcsb ,debiteaza numai *** ce cu greu le mai suporta auzul si vazul iubitorilor fotbalului romanesc si care fac si deliciul presei internationale la rubricile "ridicolii fotbalului " !!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dodo001
dodo001  •  03 Decembrie 2021, 18:48

Nu stiu de ce il captiveaza subiectul acesta pe Meme, probabil realizeaza el ceva, ceva ce il face si pe Gigi sa nu mai doarma noaptea.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează