FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Înțepături de la FRF pentru jucătorii naționalei: „Am tot schimbat antrenori. Mi se pare că nu ei sunt de vină”

Înțepături de la FRF pentru jucătorii naționalei: „Am tot schimbat antrenori. Mi se pare că nu ei sunt de vină”
Înțepături de la FRF pentru jucătorii naționalei: „Am tot schimbat antrenori. Mi se pare că nu ei sunt de vină”

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 septembrie 2022 09:55 / Actualizat duminica, 04 septembrie 2022 10:15

Mihai Stoichiță, directorul tehnic de la Federația Română de Fotbal, și-a arătat susținerea pentru selecționerul Edi Iordănescu înaintea mecurilor din Liga Națiunilor.

Pentru naționala României urmează meciurile cu Finlanda (23 septembrie, deplasare) și Bosnia (26 septembrie, acasă), în ultimele două runde din Nations League.

Ce l-a dezamăgit pe Gică Popescu la Voluntari - Rapid: „Mă așteptam să aibă altă atitudine”
VOLUNTARI - RAPID 0-1
Ce l-a dezamăgit pe Gică Popescu la Voluntari - Rapid: „Mă așteptam să aibă altă atitudine”

Mihai Stoichiță: „Edi Iordănescu are creditul FRF”

Stoichiță a vorbit despre Edi Iordănescu, care a fost recent în cantonamentul lui Real Madrid unde a participat la antrenamentele conduse de Carlo Ancelotti.

„E bine să se updateze în continuu, să vină cu idei noi să putem câștiga aici. Eu sper să câștigăm cu Finlanda, apoi vom vedea. Edi are creditul FRF. Am tot schimbat antrenori, mi se pare că nu ei sunt de vină”, a declarat Mihai Stoichiță, după meciul jucat de Voluntari cu Rapid (0-1) în Liga 1.

Mihai Stoichiță, despre angajarea lui Alexandru Pelici la U19

Mihai Stoichiță l-a lăudat pe Alexandru Pelici, fostul antrenor de la Mioveni, angajat ca selecționer al României U19.

„Selecționerii nu sunt luați la întâmplare. Pelici era antrenorul cel mai longeviv din Liga 1. La o echipă nu atât de valoroasă, a avut rezultate. Promovările pe care le-a avut în ultimul timp reprezintă un atu”, a mai spus Mihai Stoichiță.

Citește și:

Patronul Rapidului, încântat de ce a văzut cu Voluntari: „Puteam da mult mai multe goluri, am avut ocazii”

Mutu anunță transferuri noi și o revenire de ultim moment la Rapid: „Veți vedea zilele viitoare”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
istet10
istet10  •  04 Septembrie 2022, 20:43
Postat de vasileroaita pe 04 Septembrie 2022, 13:17

Ba da! Și antrenorii sunt vinovați! Pe lângă lipsa de valoare în antrenor AT, ei cheamă mereu, la lot, aceleași *** fără valoare!!

Nominalizeaza-i pe aia valorosi neconvocati!

observator_federal
observator_federal  •  04 Septembrie 2022, 16:10

Stoichiță are -cică!- o viziune de ansamblu asupra tuturor fotbaliștilor români (din țară #i diaspora!) selecționabili la loturi, la toate categoriile de vârstă, și chiar are un cuvânt hotărâtor la selecționarea lor și pomovarea în prima echipă. Asta se întâmplă pentru că tot el deține în FRF un rol principal în desemnarea selecționerilor (mai ales la loturile de tineret - amintiți-vă replicile grosolane, indecente, adresate lui Adi Mutu) iarăși nu ar mai fi nimic de comentat. Pare "îndreptățit" să critice, dar în egală măsură, să-și facă și o serioasă analiză (că de autocritică nu poate fi vorba în FRF). Ce să zic, "mare noroc" avem cu presa sportivă, care și ea are preferații ei (era să zic "preferații lui" - cum "de ce ai lui"? păi Gigi...) și devine binevoitoare sau iecstrem de critică după cum fotbaliștii pentru care se fac campanii de presă (plătite?) ajung în tricoul Naționalei, de preferat titulari. Mai aveam noi bucuria de a-l vedea pe Tavi Popescu adunând selecții, dacă nu exista unitatea de opinie de monolit a presei "de specialitate" ?

gigimarga2
gigimarga2  •  04 Septembrie 2022, 16:04

Pai ma nea Stoichita , nu voi sunteti ceai care pastoriti fotbalul. Pai voi asta semanati deci asta rasare . ASUMA -TI MAI FARSEORULE ( si da ti demisia fiindca nu ai venit cu nici o solutie )

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close