FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2019

Mirel Rădoi a vrut să renunțe după moartea fratelui: „Momente teribile”

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iulie 2019 21:21

Turneul final de tineret a însemnat pentru Mirel Rădoi (38 de ani) o adevărată piatră de încercare. Selecționerul a povestit momentele dificile prin care a trecut după moartea fratelui său, clipe în care a luat în calcul și să renunțe la European.

Mihai Nicușor Rădoi, fratele selecționerului naționalei U21, s-a aruncat de la etajul al patrulea al unui bloc din Drobeta-Turnu Severin. Era 12 februarie. Pe 29 martie a murit la Spitalul Județean din Timișoara din cauza unui stop respirator.

„Au fost momente imediat după drama cu fratele meu în care prima idee a fost să mă opresc, să nu mai continuu, pentru că n-aș fi fost sigur că puteam în continuare să-i motivez pe jucători și n-aș fi vrut să apar în fața lor cu acea durere. Mă gândeam că nu o pot masca. Aș fi vrut doar o perioadă în care să stau liniștit, departe de tot. M-am gândit să nu merg nici la Euro! A fost foarte dificil, teribil chiar, dar momentele alea am încercat să le depășesc tot cu ajutorul lor.

Am revăzut meciurile pe care le-am avut în preliminarii și pur și simplu mă uitam la fețele jucătorilor. Câtă fericire emanau și m-am gândit că poate au în continuare nevoie de ajutorul meu și aș fi egoist să mă gândesc doar la mine”, a spus Mirel Rădoi pentru Fanatik.

„Golurile lui Florinel Coman din meciul cu Anglia sunt două ființe: fratele meu și sora lui Radu. Toate parcă se leagă, ca un destin”Mirel Rădoi

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

ROMÂNIA - SPANIA // FRF pune în vânzare biletele pentru România - Spania » Cât costă tichetele

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează